Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Randiznátok 1 ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Randiznátok 1 ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

180 cm magas, barna hajú és szemű, nagy orrú, aranyos, kedves, odaadó ám nem túl jó kinézetű srác vagyok. Lenne esélyem?

(képet nem tudok linkelni, mert nem szeretném, hogy ismerőseim is lássák, hogy ez én vagyok!)

17/F

2011. dec. 10. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

gyúrd ki ,magad, lődd be a hajad és jókjépű leszel.

hallod ha láttál volna engem egy 3 évvel ezelőtti képen nyakonhugyoznád magad... mert most egy modell vagyok:D:D

Önbizalmon is múlik hogy milyen jóképűnek érzed magad:P

2011. dec. 10. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:

ma 08:33!

Az odaadó mióta negatívum neked?

2011. dec. 10. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
21:56 Nekem nem az, de a lányoknak igen.
2011. dec. 11. 08:06
 14/18 A kérdező kommentje:
És miért az? :'(
2011. dec. 11. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, de nézd csak meg, kiknek van nagyobb arányban csajuk: a bunkóknak v a kedves, odaadó srácoknak?
2011. dec. 11. 10:59
 16/18 anonim válasza:
Sztem lenne, hiszen lehet, hogy te szerinted Te nem vagy túl helyes, de lehet, hogy valakinek sőt tuti, hogy valakinek éppen Te kellesz.Ne add fel sok sikert:D
2011. dec. 11. 13:30
 17/18 Dórika16 válasza:
Igen:) Nem rossz leírás..
2011. dec. 26. 20:33
 18/18 anonim válasza:

Most komolyan. Az én első szerelmem a világ legrondább pasija volt, de humoros és nem úgy bunkó h minden szavával megaláz.

Ha van humorérzéked az sok csajnál jó pont. Meg télleg ne az a szende, bociszemeivel nagyokat pislogó, hanem egy olyan, aki legalább beszólni tud, vmi iyesmi kéne h legyél. Remélem segítettem

2012. nov. 10. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!