Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok 1 ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
180 cm magas, barna hajú és szemű, nagy orrú, aranyos, kedves, odaadó ám nem túl jó kinézetű srác vagyok. Lenne esélyem?
(képet nem tudok linkelni, mert nem szeretném, hogy ismerőseim is lássák, hogy ez én vagyok!)
Barna haj, barna szem, nagy orr, nem túl jó kinézet... Tudom már, te biztos Hókuszpók vagy!
2011. dec. 10. 00:11
2/18 anonim válasza:
hááááát...nem hiszem...nem túl jól néz ki...de végülis a belső számít úgyhogy talán..
2011. dec. 10. 00:17
3/18 anonim válasza:
áhh ink nem xD
2011. dec. 10. 00:19
4/18 anonim válasza:
basszus, ne bántsd már szegényt!!! am meg a kérdésre a válasz: vannak még olyan lányok, akik nem a kinézetedre buknak, különben pedig a nagy orr egy relatív fogalom...ha te sem a külsőre, hanem a belsőre mész, biztosan találsz magadnak előbb utóbb egy lehet h kicsit ducibb, vagy fogszabályzós, de aranyos lányt, aki szereti a lényedet..úgyhogy, hajrá! ;))
2011. dec. 10. 00:19
5/18 anonim válasza:
Az alapján amit leírtál még nézhetsz ki jól, persze a kép segítene de hát az ugye nincs.
Ne feledd hogy nem kell helyesnek lenned, modellalkatnak, hogy jól kinézz, ha jól öltözöl igényes vagy és elfogadod magad, olyan tulajdonságaid is lehetnek a szexepiljeid, amik igazából nem is szépek.
Tehát szerintem van esélyed ha csak nem vagy bűn ronda, de még szerintem akkor is találnál magadnak valakit, ahogy mindenki talál.
2011. dec. 10. 00:25
6/18 anonim válasza:
utolsó jól beszél, basszus én olyan ronda embereket ismerek, akiknek van párjuk, úgyhogy nyugi ;)) egyébként meg, mint ahogy említették, a belső is nagyon sokat számít...lehet valaki szuperhelyes, sármos...ha mellette egy felfuvalkodott hólyag, elmehet a francba...
2011. dec. 10. 00:28
7/18 anonim válasza:
nemtom mér hiszi azt minden fiú h a lányoknak annyi elég h vki jól nézzen ki. persze, fontos meg minden, de általában az öszkép az ami számít, szal ha picit csúnya vagy de attól még alakulhat ki rólad jó öszkép a csajok szemében, ha ezt kipótolja az h kedves vagy, odaadó...és aranyos...(?)ráadásul(de ez már csak a személyes véleményem) tök ideális a magasságod, és ha mindezek mellett bpen laksz, kor sztem nem lessz bajod:)) 15/L
2011. dec. 10. 04:44
8/18 anonim válasza:
Hát az alapján, amit leírtál, nem sok esélyed van.
"nagy orrú, aranyos, kedves, odaadó ám nem túl jó kinézetű" - ez mind negatívum.
2011. dec. 10. 08:33
9/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, megértettem. Akkor tehát igazam volt, egyedül leszek örökké, amíg csak élek. :'(
2011. dec. 10. 12:09
10/18 anonim válasza:
Nem a kinézet a fontos! Bátorítsd magad,ki tudja...lehet,hogy valakinek te vagy az álompasi! Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!