Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne kíméletesen lekoptatni egy lányt magamról?
Már másfél éve felfigyelt láthatóan rám egy lány, de próbáltam elutasító lenni, de kajtat utánam. Akkor untam ezt meg, mikor a telefonszámát egy cetlin odaadta nekem, elpirult és elrohant. Felhívtam, holnap lesz az első randi. Hogyan viselkedjek, hogy levágja, nem érdeklem, de ne sértődjön meg rajta, mert megbántani nem akarom, bár még azt sem tudom hogyan is hívják.
Eddig csak egyyszer beszéltünk, mikor a könyvtárba, ahova követett, levetetetett velem egy könyvet a magas polcról, amit ő nem ért el, de láthatóan nem a könnyvel, hanem az én nézésemmel foglalkozott. Kicsit bekattant a leányzó szerintem, ezért is akarom gyengéden lekoptatni magamról.
22F
"Csak nem akarok tapló lenni vele, és kimonadni nyíltan, hogy nem akarok többet találkozni vele. Az tőlem idegen lenne, majd csak kitalálok valamit, hogy lekoptathassam. Talán bemutatom neki egy barátomat, aki szeretne már magának egy lányt."
Ne legyél már ekkora gyökér! Közöld vele, hogy bár jó érezted magad, kedveled meg minden, de nem akarsz vele komoly kapcsolatot. Sokkal jobb az elején tisztázni, mert így azt fogja hinni, hogy minden rendben és sokkal nagyobbat fog koppanni. Ha nem közlöd vele az elején, nem vagy különb a lehúzós, kihasználós ribancoktól. De persze azt hinnénk, hogy egy 22 éves embernek már van ennyi esze.
Vagy ha ennyi gerinc nincs benned, akkor dugd meg és utána szard le. Tuti beválik.
Hiába mondtam el neki, hogy nem akarok vele kapcsolatot, nem száll le rólam, viszont kijelentette, hogy hadd legyen velem mindig, hátha majd egyszer beleszeretek.
Nem kíván és vár el tőlem semmit. :S
Csak annyit kér, hogy tekintsek rá úgy, mintha egy lány barátom lenne :O
Tényleg nem akartam megbántani, így belementem. Végül is jó egy lány az ember mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!