Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék 14 éves srácokkal ismerkedni lehetőleg Miskolcon?
Figyelt kérdés
Annyira rosszul érzem magam hogy mindig úgy megyek suliba hogy csúfolnak mert nem volt barátom.Már nem bírom.Tudom hogy fiatal vagyok.Van egy srác akivel jóba vagyok de nem jövök be neki.Nem vagyok party*icsa mert nálunk a lányok szombaton bulizni járnak és cikiznek mert én nem.Annyira rossz ez így.2011. dec. 9. 18:48
2/8 anonim válasza:
a sok butasg helyett esetleg vedd ugy hogy meg talan senki nem vette eszre azokat az ertekeket amik benned rejlenek..ne aggodj van meg idodelobb utobb majd valakivel osszejossz semmirol nem kestel meg le..hat meg fiatal vagy ne siettesd ami eljon elobb utobb ..aztan ha valakivel osszejossz csak azert hogy hapsid legyen az majd kihasznal es visszel azzal amit te esetleg szeretenek hiszel..Ne siess..majd eljon az alkalom csak ne keressed..lehet hogy holnap vagy uatnna az utcan egy fiu vagy a kozerteb megker hogy mert lany vagy egy elelmiszert amiben bizonytalan megkerdez mert te lany vagy es te udvariasan viccesen de nem gizdaskodva valszolsz es mar keszen is van az ismertesegetetek.. tehat akarhol megismerkedhetsz valakivel..akar Miskolc kornyeken akr esteleg egy nyaralo helyen ami mashol van..Biztosan hallottal mar olyat hogy mas varosbol ismerkedtek oszze es hazsodtak emberekl tehet a lehetoseg szeles skalaja adott nincs okod panikra..Sok sikert es nem kell sietned...
3/8 anonim válasza:
légy te is partypic.sa, rázd a segged szombat esténként, idd magad a sárgaföldig, és lesz pasid
4/8 anonim válasza:
nem gááz. Én is így vagyok vele.Mondd azt nekik h te az igazit várod,és h nem jössz össze senkivel pár napra ;)
5/8 anonim válasza:
Kb. 6 éves fekete-fehér tarka, nagytestű, szarvas bakkecskémet eladnám. Nagyon szép, jól tejelő gidák és gödölyéim születtek tőle. Évek óta vele pároztatom anyakecskéimet, csupán vérfrissítés céljából válok meg tőle. Kezes, szelíd. Kérésre küldök képet is.
7/8 anonim válasza:
Csúfolni ovis szokás. Téged érdekel h mit gondolnak rólad az ovisok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!