Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin mit szabad és mit nem?
Figyelt kérdés
Hétfőn lesz egy lánnyal randim és nem tudom hogy mit szabad és mit nem, mivel ez lesz az első eddig. (Ezt úgyértem, hogy például búcsúzásnál gyengéden közelebb húzom, aztán puszi vagy valami..)2009. máj. 16. 00:22
2/10 anonim válasza:
sztem helyzettől is függ... még csak kézfogás/szájrapuszi sem feltétlenül kell.. ha nyugis beszélgetős helyen randiztok és nem vagytok türelmetlenek.. akkor csak dumáltok egy nagyon jót.. aztán ha úgy jön ki, max a végén eg szájrapuszit, de csak ha adja magát a helyzet.. nem kell semmit elsietni :) atttól is függ amugy hogy hány évesek vagytok.. mert pl egy 15 lány meg egy 25 éves közt elég sok különbség van, szal ha ezt leírod még írok :)
3/10 A kérdező kommentje:
Én 15 éves vagyok, a leányzó 14.
2009. máj. 16. 00:44
5/10 anonim válasza:
szerintem a kezfogas mehet,ha leultok a padra es kozben beszelgettek nyugodtan nyulj oda a kezehez es fogd meg a kezet,aztan mikor elbucsusztok akkor ha nem is a szajara adsz egy puszit akkor az arcara
6/10 anonim válasza:
Nekem lánytestvérem adta a tippet, hogy első randin soha ne csókolózzak, és bejött (mostmár 30 vagyok, de sok bnarátnőm volt fiatal koromban). Egyrészt tiszteletet is mutat, meg izgatja a másikat, izgalommal várja a következő randit, akkor lesz-e nem lesz-e csók, szóval nagyon bejön a nőknek.
Meg amúgyse baj, ha nem rohanod le az elsp alkalomkor! Abból még senkinek nem esett baja, ha csak a 2. 3. alkalommal csókolózott. Viszont lehetsz vele nagyon gyengéd, arca esetlegszájára vagy mégjobb száj szélére adhatsz puszit búcsúzáskor, abból érezheti hogy vonzódsz hozzá :)
7/10 anonim válasza:
A puszi az nagyon fontos, adj neki belőle sokat, de ne smárold le! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az eddigi válaszokat.
2009. máj. 16. 13:52
9/10 anonim válasza:
Nekem lányként a kézfogás és a búcsúpuszi jött be (arcra). A csók sokadik alkalommal se. Nemkívánatos feszültséget visz a kapcsolatba. Átkarolhatod még a derekát, de nem az első randin! Kb. a tizediken.
10/10 anonim válasza:
Hát figyelj sztem (ha este mentek) bevethetnéd az ásítós trükköt. Ásítasz aztán átkarolod(ha olyan helyen vagytok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!