Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csók az első randin? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók az első randin? Nem ajánlatos, szabad, ajánlatos?

Figyelt kérdés
Elsősorban lányoktól szeretném kérdezni, hogy szerintük egy első randin helye van-e a csóknak, vagy túl korai, a még kezdetleges ismeretség miatt, vagy esetleg el is várjátok hogy a pasi megcsókoljon egy jól sikerült randin?
2011. júl. 16. 07:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de az a véleményem hogy van aki elvárja és van aki nem is szeretné első randin. Ha tudod róla melyik típus akkor nincs gond. Ha nem tudod akkor az a kérdés, hogy bevállalod és kockáztatsz vagy sem. Nem csókoloztam első randin sose és nem volt belőle vesztesség:)
2011. júl. 16. 07:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem z több dologtól is függ.

Randizgattam egy sráccal, de előtte nem igazán beszélgettünk sehol. Akkor nem igazán lett volna jó ötlet, hogy megcsókoljon az első randin.

A mostani barátommal hónapokig beszélgettünk és a suliban és sokszor találkoztunk. Amikor vele elmentem először randizni, örültem, hogy megcsókolt.

:)

2011. júl. 16. 07:16
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Hát ... az én történetem nagyon egyedi.

Éppen akkor volt barátom, elmentünk együtt a barátainkkal szórakozni. Biliárdozgattunk, táncolgattunk, erre-arra.

Egyszer csak bejött a terembe egy fiú, ELSŐ LÁTÁSRA SZERELEM.... Szemeztünk, majd én kimentem. ( szándékosan, és életem legjobb döntése volt:)))) Ő utánam jött. Egymás elé álltunk és kinyögtünk egy sziát XD Majd hosszú percekig szenvedélyesen csókolóztunk. Aztán megkérdezte: Most mi lesz? (Mert ugye én eredetileg a barátommal voltam ott :/) Erre én: Hát én a barát... Ő: tudom Én: Szakítsak vele? Ő: Na siess ;) Ekkor ő visszament, én kihívtam a barátom, szakítottam vele. Majd vissza kihívtam Őt. Megyek lefele ... Ő kíváncsian ott állt: Na? Erre én: Szabad vagyok =) Ő:Mostmár nem.. =) És megint egymásnak estünk... xD Visszamentünk 2en a buliba és azóta is egy pár vagyunk (7 éve) =)) És a mai napig szerelemes vagyok belé, érzem a pillangókat szűntelen. Nem emberi már ennyire szeretni valakit... Befejezem a tanulmányaim (1év) És összekössük az életünket *-* =)))

2011. júl. 16. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:

a helyzettől is függ szerintem... Például én randizgattam egy sráccal akivel előtte csókolóztam egy buliba és nem hogy az első randin de a 3.on se csókolt meg közben meg olyanokat irogatott nekem hogy mennyire szeret... hát én mondanom se kell véget vetettem az egésznek..

Viszont most fogok találkozni majd egy sráccal és örülnék ha megcsókolna az első randin mert elég bonyolult helyzetbe vagyunk és ez megkönnyítené...:)

2011. júl. 16. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:

07:45 ez nem semmi :D

Sok boldogságot nektek! (továbbra is) :))))

2011. júl. 16. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
csók, randi nélkül, együtt sem vagyunk, ráadásul nekem barátom is van?! és sajnos élveztem... szóval, ha randira mentek, sztem még elvárás is van a lányban...
2011. júl. 16. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Részemről akkor leegyszerűsítve: ha előtte nem ismerted, még nem ajánlatos. Ha már egy ideje ismered és tuti kölcsönös a vonzalom, szabad. Extrém eset ha első látásra szerelem, akkor alkalom szüli a helyzetet :)
2011. júl. 16. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi ismertük egymást egy ideje /pár hete/. Együtt jártunk edzeni, meg minden estét végig msn-eztük. Egyik este hazavitt kocsival, ekkor még csak puszi volt, mint előtte. De aztán másnap este... :) Ennek már lassan 10hónapja:$ Szerintem jól csináltuk, nem kapkodtuk el, de nem is húztuk sokáig. :)

17/L

2011. júl. 19. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!