Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok olyan jó pasik, hogy felszedjetek egy ilyen csajt? Miből gondolod, hogy sikerülne?
Ritka,de lehet találni csak keresni kell,sajnos tényleg ritka mai nők iszonyat itt háj,ott narancsbőr,rövid haj,semmi extra,farmer-póló.Nekem hálistennek fitnesz csajom van,pilates oktató,táncol,olyan teste van,hogy ihaj,és 38éves kinéz egy 23-nak kb.,és van egy gyereke is.És bomba alakja meg nőiessége is kiváló.
24F
De tudod miér van az,hogy nem keresik az izmos pasikat,mert ahhoz tenni kell,hogy egy ilyen pasit megfogjon és MEGTARTSON,mert ehhez igenis tenni kell,nőiesnek kell lenni,fitnesz alak kell,nőiességet sugározni kell,meg kell felelni dolgoknak,amire csak 5% képes.
Ezért mondva csinált sztereotípiákat gyártanak,hogy hülye,izomagyú,buta,cicafiú,csak,hogy önigazolást keressenek,holott otthon ha csak ránk gondolnak egyből lucskosak lesznek.
Angol órán,közös érdeklődési kör teljesen,külsőség,sport,önfejlesztés,meg hasonló szexuális igények ez mind egyezett.
Be kell vonzani,ahogy a Titok mondja,simán lehetséges.
24F
Sziasztok.
En egy teljesen atlagos X eves pasi vagyok. nekem az a velemenyem hogy nincs olyan no akit ne lehetne megkapni , minden nonek meg van a gyengeje (Penz,Gyengedseg,Vadsag,Odafigyeles, Odaadas,Rosszasag, sororlhatnam meg) amit meg kell talalni es mar tied is a holgy. Mint emlitettem teljesen atlagos vagyok es megis Polg.Krisztanak is en vettem el a szuzesseget es megjegyzem, voltak tole szebb lanyok is akikkel ossze jott a dolog. Szoval soha ne adjatok fol. kitartassal mindent el lehet erni. Csak egyet tartsatok mindig tiszteletben ha valaki boldog parkapcsolatban el , ne ti akarjatok bele piszkitani a kapcsolatukba. gondoljatok bele milyen lenne forditott helyzetben.
Utolsó jól nyomod,csak nem PUA vagy? :-)))
Igazad van maximálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!