Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki tetszik nekem a suliból,viszont Ő már járt a barátnőmmel.A barátnőm még mindig szereti,a fiú nem (kitörölte őt mindenhonnan).Engem szeret,pl:ma simogatta a kezem és átkarol párszor.De félek,hogy barátnőm hülyeséget csinál,viszont ez a fiú ebbe az évbe ballag el..Mit tegyek?:/ Hagyjam elsétálni a boldogságot,vagy pedig b.nőm szenvedjen?:S:S
2011. dec. 6. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
a boldogság nem sétál el. Ott van benned. Most is és mindig. a barátnőd mit szólna hozzá?
2011. dec. 6. 19:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő már megmondta,hogyha össze fogok a fiúval jönni,akkor megszakadna a szíve és hülyeséget csinálna..:/ Ki telik tőle,nyáron is egyik fiúnál hülyeséget csinált..:/És én ezért nem akarom,hogy szomorkodjon,főleg nem szeretném,ha kórházban kötne ki :/ Viszont előttem van a boldogság,csinálni kellene valamit,amíg nem ballag el..Mert én is és Ő is szeretné!De a barátnőm viszont már valamelyik nap olyan hisztit levágott..Pedig össze se jöttünk még a fiúval..
2011. dec. 6. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:

1,Ne engedj az érzelmi zsarolásnak. Senkitől és soha.

2,Ha összejössz a fiúval, mondd meg a barátnődnek, de csak miután összejöttél, nehogy mástól tudja meg.

3, Mindezeket csak akkor, ha a fiú komolyan érez irántad. Nem árt elmondanod neki mielőbb a dilemmádat. lehet ezt meghallja, és lepattan, mert nem akar bonyodalmakat.

2011. dec. 6. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Írjatok sokan még,légyszi:)Igen,a fiú komolyan érez irántam,ma is ott beszélgettünk és simogatott stb.Ezt vissza is hallottam már..Nagyon megszerettem én is..:)Igazából eddig az tart vissza,hogy barátnőmnek nem szeretném,ha valami baja lenne..Viszont én nem vagyok olyan szép,nem volt olyan barátom,aki így szeretne,mint ez a fiú!Szegény barátnőmnek nem lesz könnyű..Hát igen..Ez zsarolás..:/ De képes rá..És a másik kérdés,ami ezek után megfogalmazódott bennem,hogy ezek után hogyan fogok a barátnőm szemébe nézni...Mert egy nagyon aranyos csaj..
2011. dec. 6. 19:49
 5/6 anonim válasza:
A saját boldogságod a fontos? Ha igen,akkor járjatok. A barátnőd látni fogja,hogy szeretitek egymást és meg fogja érteni. Különben nem lenne a barátnőd.
2012. jan. 1. 13:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Már azóta járunk a fiúval:) De még majd csak most tudjuk meg a reagálását a b.nőmnek,mert szünet volt.Hát igen,barátnőm,de már azt előre kijelentette most is,hogy megbántva érzi magát,hogy Őt elárulták,meg ilyenek..Én rengetegszer adtam már lehetőséget,hogy Ők tudjanak beszélni,a fiú megmondta,hogy semmit nem akar tőle,mert engem szeret! És,ha nem engem szeretne már akkor se jönne vele össze megint..Barátom szerint majd most minden telhetőt megtesz,hogy minket szétválasszon,de nem fog neki menni:)
2012. jan. 2. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!