Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik, de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik, de nem tudom mit kéne tennem, nem voltam még ilyen szituációban!?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel barátok vagyunk nem túl közliek, de ha találkozunk jól el tudunk beszélgetni. Kicsit fiatalabb, de ez engem nem zavar. Elég gyakran találkozunk a közös barátaink miatt, próbáltam felé jeleket küldeni, hogy én más is szeretnék nem csak barátságot. Egyszerűen nem tudok eligazodni rajta egyszer-egyszer úgy látom rajta, hogy nagy valószínűséggel én is tetszem neki, máskor meg se kép se hang. Ha szemezünk nem bírja sokáig, elmosolyodik és elfordul. Sosem akartam még ennyire pasit fölszedni, és most bajban vagyok mert se előre se hátra nem haladok. Egy barátom megkérdezte tőle, hogy tetszem-e neki a válasz az volt, hogy nem válaszolt és mással kezdett el foglalkozni, egyszerűen nem értem. Azon gonolkodtam, hogy valami poénosat kellene bedobnom arra, hogy mit szeretnék tőle utalva (a poénokra nagyon vevő ezért), csak nem szeretném elronta a barátságunkat, és ha mégse akkor is "nap mint nap" tulajdonképpen össze futtnánk és nem akarom, hogy se nekem se neki kínos legyen, és olyanba poén szerűség lennre jó amiből vissza tudok "fordulni" ha láttom, hogy nagyon nem szeretne semmit tőlem. Ebben kérem a segítségeteket, hátha valaki volt már ilyen helyzetben, vagy lenne-e valami jó ötlete! :) Köszönöm előre is. 21/L 20/F
2011. nov. 9. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha bevallod neki.

Ha rosszul reagál, beadod, hogy csak vicceltél. Egy röhögőgörcs mindent megold.

2011. nov. 9. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindegyik (2) igazán tartalmas kapcsolatom barátságból alakult át. Mindig bennem volt, hogy elveszíthetem a barátot egy elutasítással vagy szakítással. A lányok is hasonlóan gondolkoztak, de egy idő után tudtuk, hogy ez már rég nem barátság.

Azt javaslom, hogy ismerd meg jobban a srácot. Randizzatok úgy, hogy nem nevezitek randinak.

2011. nov. 9. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Félénk a srác. Biztos ő is észrevette a "jeleket", viszont még nincs bátorsága lépni, mert attól fél, árnyékra ugrik. Vagy épp a barátságot félti. Már rég nem a klasszikus udvarlási módszerek korát éljük (de még mindig illik a fiúnak lépni először!), a világ teljesen meghasonlott, kifordult magából. De mivel a srác nem mer kezdeményezni, segíts neki, hogy belássa, hogy van esélye nálad és nem utasítod el.

Konkrétan hívd el valahová. Nevezhetitek randinak is, ha már a nevén kell nevezni. Aztán a randi végén tudatosítsd benne, hogy jóóóóóóóóóóól érezted magad, és reméled lesz folytatás. És ennyi. Innen már neki kell cselekednie. Ennél nyilvánvalóbb "jelet" nem lehet már küldeni :D. Innen már a srácon áll, hogy mi lesz a dologból. Innen már neki kell folytatnia, gyakorlatilag kitaposott út vezet hozzád, amin eltévedni nem lehet.

Ha nagyon nem akar még mindig cselekedni, de látod rajta, hogy felbátorodott egy kicsit, akkor emlegesd fel előtte, hogy milyen jól érezted magad (pozitív visszacsatolás :D), hátha megjön a bátorsága és elhív valahová. Ne szégyelld, hogy te kezdeményezel, a srácot így rakták össze, hogy kicsit félénkebb az átlagnál.

És ha még mindig nem akar cselekedni, akkor vesd be az aduászt, amit a lányok annyira szeretnek alkalmazni :D. A "leszarom" fegyvert :D. Játszd el előtte, hogy akkor már nem érdekel téged, persze nem durván, csak éreztesd vele, hogy a hajó szépen elúszik, de még utolérheti :). Ha ez nem bírja cselekvésre, akkor semmi :D.

2011. nov. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!