Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliba nagyon jóba voltam egy lánnyal, de facebookon már nem nagyon ír. Mi lehet most a baj?
Figyelt kérdés
felvettem fb-ra , de chaten már 2 szer írtam neki, és nem írt vissza... gyanús volt egyáltalán hogy szóba állt velem hisz a város egyik köztudottan legszebb lányáról beszélünk...2011. okt. 3. 16:32
3/6 anonim válasza:
nyilván a buliban ittas volt, és/vagy fel volt pörögve, tiszta tudattal viszont már nem akar tőled semmit.
4/6 anonim válasza:
Ha facebookon sem ír, akkor minden veszve van. :(
5/6 anonim válasza:
Én most így vagyok lányrészről, buliban összejöttem egy sráccal, megjelölt, de én még vissza sem jelöltem...
Nem tudom, járni nem akarok vele meg úgy semmi több, randizni sem.
És sok volt az alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!