Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lássunk bele a lány fejébe....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lássunk bele a lány fejébe. Avagy mennyi az esélyem?

Figyelt kérdés

Üdv

Én 22F vagyok a lány 19. (1 hónapja szakitott egy 9 hónapos kapcsban)

Régóta ismerem régen jóba voltunk de kicsit megszakadt a kapcsolatunk (1 évre)(szerintem régen is bejöhettem neki de nemtudom biztosra) Mostanában beszélgettünk (2 hónapja) aztán megbeszéltük hogy összefutunk dumálni. ez előfordult vagy 2x aztán utoljára is irtam neki, hogy talizzunk vagy menjünk el valahova (ekkor derült ki hogy 1 hónapja szingli) beszélgettünk vagy 2 órát én mondtam hogy elmehetnénk kajálni vagy moziba amiben ő azonnal benne volt. Közvetlen aranyos és olyan bolond mint én.

Szerintetek attól, hogy eljön moziba velem vagy kajálni az már jó jel vagy ettől függetlenül nézhet rám csak barátként is? Vagy ha már ezekbe benne van akkor valószínűleg ő neki is bejöhetek?

Tippek, ötletek, tanácsokat várok Köszönöm

2011. dec. 5. 16:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az hogy programot terveztek még nem azt jelenti hogy beléd van esve! Ez majd az idő folyamán derül ki, apróbb dolgokból, az biztos hogy nem vagy közömbös neki,mert akkor nem állna szóba veled, de attól még tekinthet barátnak is. Majd az idő eldönti hogy mik is a valódi szándékai.
2011. dec. 5. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer közös programot szerveznek, és abba belemegy a lány, szerintem 100% hogy a lány szerelmes. Személyes tapasztalatból tudom. Ugyanis egy lány sem szeretett engem az ismeretségi körömből, mégis elhívtam egy-kettőt moziba. De láss csodát-egyik se akart velem találkozni, pedig nem vagyok rossz ember és szó se volt szexuális témákról! A magyarázata ennek az hogy nem jöttem be nekik. Tehát magyarul csak azzal hajlandóak együtt tölteni idejüket aki bejön nekik!
2011. dec. 6. 11:27
 13/17 anonim válasza:

Természetesen pozitív jel, és ha azt akarod ,hogy ne barátként tekintsen rád, akkor a találkákra vigyél neki esetleg virágot vagy valami kedves kis ajándékot. Esetleg ha vagy olyan bátor akkor lehet közeledni fizikailga is , mittudomén adott esetben simogasd meg a kezét és fogd meg, vagy esetleg bátorkodhatsz egy puszit adni az arcára mikor nem számít rá.

és persze mondd el, hoyg nagyon tetszik neked, minden értéke megvan amire neked szükséged van egy lányban. Hidd el értékelni fogja.Sok szerencsét! :)

2011. dec. 9. 12:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Volt egy film nemrég a tv2 őn és egy pasi aki udavolt egy nőnek, az megkérdezte a nőt akinek udvarolt, hogy ti nők miért vagytok ilyen kiszámíthatatlanok, miért döntötök mindig szavatok ellenére is másképpen, miért tesztek mást mint amit akartok és gondoltok? A csaj ez mind mind helyeselte, hogy sajnos ez mind igaz a nőkre, de válaszolni ő is csak annyit tudott mondani, hogy halvány lila gőze sincs. A nők nem értelem szerint döntenek általában hanem megérzés szerint, sokszo elvakultságból. Ezért van az ha pl van egy rendes, átlagos pasi meg egy bunkjó de jóképű fiú, akkor úgyis az utóbbit fogják választani akkor is ha tudják, hogy ez nem jó és baj lesz a végén, mert ez a pasi tuti megcsal, nagy bulis, nagy piás stb. Szvsz ők nem észérvek szerint döntenek szinte sosem. Teljesen kiszámíthatatlanok. Laurencz papa is többször mondta már: ,, MERT NŐK!"
2011. dec. 9. 12:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Jó aki nem igazodik ki a nőkön valszeg tinikkel, vagy ilyen buta libákkal kezdett. 20 évesen én azért elég határozottan el tudom dönteni, hogy mit akarok és mit nem akarok. Erről általában a pasit is tájékoztatom.

Szerintem mindenképp szimpi vagy a lánynak, hogy tetszel is, azt nem tudnám meg mondani. 9 hónapot nem ítélek valami komoly, mély kapcsolatnak, tekintve, hogy 1 éve járok barátommal, és és úgy érzem, most kezdjük egymást csak úgy igazán megismerni, eddig csak elvoltunk. Szóval a barátzóna elkerülése érdekében a továbbiakban legyél határozott, és mutasd meg, hogy neked komolyabb céljaid is vannak. Ha nem vevő rá, pedig mondj le róla, ne pitizz utána, mert akkor csak te jársz rosszul. De én szerintem jó esélyeid vannak, úgyhogy hajrá! :)

20L

2011. dec. 9. 12:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hát nem fogok pitizni az tuti... lassan eljön a mozi ideje és majd akkor lépek is sztem.

Az a baj hogy nem átlagos viselkedésű csaj. Elég sokat csajoztam már, tudom mit hogy reagálnak le. de ő máshogy viselkedik, nem úgy reagál le dolgoakt mint várom és ezért ez összezavar. Pl.: smst irni nem szokott vagy facebookon, de ha én ráirok akkor elbeszélgetünk meg minden de ő egyáltalán nem keres és állitása szerint ő ilyen és az nagyon nagy szó ha valakit ő keres. Nem tudom hogy ez igaz e vagy csak kamu duma. De ami fontosabb hogy élőben miylen és akkor mindig kis aranyos nevetgélős bolondos.

Ez a baj, tehát ha találkozni akarok vele nekm kell keresni, de én meg nem fogom minden nap keresni hogy ő mikor ér rá.. az cink.. igy eltelnek -2-3 napok hogy nem is beszélünk :(

2011. dec. 9. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Én pont olyan csaj vagyok, hogy sms-t írok, fb-n is írok. Felhívom vagy akármi. Találkozni akarok vele, a fiú pedig nem nagyon ilyen. Nem is értem én eddig minden fiúval ezt csináltam, de igaza van a csajnak. Mostantól én se fogok menni egy fiú után se.:D
2011. dec. 9. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!