Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizzak vele vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizzak vele vagy ne?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiut,aki tetszik nekem és úgy érzem,hogy én is neki.De sajnos fogalmam sincs,hogy mit akarok. Nem tudom eldönteni,hogy valóban kell nekem vagy ez nem több annál,hogy tetszik. Már volt ilyen többször,hogy valakivel összejöttem és eltelt pár hónap,nem jöttek az érzések és szakítottam velük.Nem akarom ezt mégegyszer, biztosra akarok menni.Meg a fiunak is mit mondjak,hogy ne haragudj,de én egy ilyen bolond nőszemély vagyok,fogalmam sincs,hogy mit akarok tőled. Más lenne ha fiatal kislány lennék,akkor randiznék vele és ha nem működik,akkor ez van.De 28éves vagyok van egy 8éves lányom.Nem tehetek meg mindent.Én szeretnék már végre egy komoly kapcsolatot,de valahogy nem megy.Nem jönnek az érzéseim.Mi baj lehet velem?
2009. máj. 14. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj veled.Az érzéseket nem lehet erőltetni és ez igy van jól.

de ha van egy pasi akit kedvelsz ,szivesen vagy vele akkor hajrá ne dobd el a lehetőséget azért mert egyszer nem úgy jött össze.

2009. máj. 14. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek. Én 36 éves "srác" vagyok és ugyanabban a cipőben járok mint te, várom az igazi, nem pár hónapos, BIZTOS kapcsolatot, de akárhányszor megismerkedem valakivel, már bennem van a félelem, hogy mi lesz, esetleg ez sem sikerül. Gondolom, már neked is "eleged" van a próbálkozásokból és talán ez gátol valahol mélyen bent téged és talán ezért nem jönnek az érzelmek. Látod, én pont - sok férfival ellentétben- egy olyan társat szeretnék, akinek már van gyermeke, mert eddig nekem sajnos nem jött össze az életem ilyen téren.... Szóval, szerintem próbálkozz, mindig van remény...
2009. máj. 14. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert erőltetitek, hogy jöjjenek az érzések! Azt nem lehet és nem is jönnek maguktól!

A randi az mióta egyenlő az összejövéssel??

Hacsak nem szexrandi!

A randi ne legyen egyenlő az elkötelezettséggel! Senkit nem kötelez semmire, csak ami jólesik, kötetlen!

Épp arra van, hogy megismerjétek egymást, jól érezzétek magatokat, kialakulhassanak, vagy nem az érzelmek! Pont azoknak való, akik még nem tudják, hogy mit éreznének a másik iránt, hogy adjanak az érzések kialakulásának egy lehetőséget. Nem kell vele az első randin "összejönni" olyan értelemben!

Attól még lehet közösen eltölteni az időt! Sőt én olyan "randikat" is csinálnék a helyedben az illetővel, amin hárman vagytok a kislányoddal, hisz olyan ember kell melléd, aki kettőtökkel együtt is jól kijön!

Majd akkor mélyedj csak el a kapcsolatban, és menj bele, ha már az érzéseid is kialakultak. És az nem 1 este alatt fog! Addig barátkozz, ismerkedj, töltsd jól az idődet a szimpatikus jelölttel. Ha sok randi, idő, hétvége után sem fogsz érezni semmit az illető iránt, akkor mondd meg neki, és inkább randizz mással. Az a baj, hogy már rögtön az első randin azt nézed, hogy ez lesz-e végre az a komoly kapcsolat, amit úgy akarsz!

2009. máj. 15. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és IGEN, randizz vele!
2009. máj. 15. 12:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom,hogy jó ötlet-e,hogy hármasban találkozzunk. Megismeri a lányom,összebarátkoznak és én meg két hónap múlva úgy döntök,hogy nem megy tovább,akkor mit mondok a lányomnak? Ezzel várni akarok még. Elöbb én ismerjem meg. Vagy nem jól gondolom? Mi a véleményetek erről?

2009. máj. 15. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Igazad van, az első randira nem hiányzik a kislány.

És kellenek azok az alkalmak is, amikor felnőtt dolgokról is lehet beszélgetni!

De egyébként, ha belegondolsz, a gyerekek ugyanúgy szeretnek barátkozni, mint a felnőttek! Ha csak kis könnyed, nappali programokról van szó, és a kislány előtt nem nyaljátok-faljátok egymást, csak mint jóbarátok vagytok együtt, azzal nem ártasz a gyereknek akkor sem, ha utána nem találkoztok többet. A játszótéren ugyanúgy barátok jönnek-mennek! Szerintem ők még könnyebben fogják fel az egészet, mint te!

(Az persze káros lenne, ha sok férfival látná a gyerek együtt az anyját intim viszonyban, vagy ottaludni, stb.!)

2009. máj. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!