Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hülyít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyít?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon bejön nekem és néha úgy érzem, hogy én is neki. Viszont néha vannak olyan megnyilvánulásai hogy pl.: egyik alakalommal azt mondja, hogy engem akar, a másik alkalommal meg, hogy egyáltalán nem akar kapcsolatot. Nagyon kedves velem, és mindig segítene nekem ha hagynám. Persze ő nem tud az érzéseimről. Nem merem neki elmondani. Meg azt se tudom, hogy hogy kezdjem el.

Normális válaszokat ha kérhetnék. Előre is köszönöm.

2011. dec. 3. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Téged akar, csak fél, hogy ha összejöttök nem lesz jó. Az ilyen férfiak mondják, hogy nem akarnak kapcsolatot.

Amikor megint mondja, hogy akar, mondd, hogy Te is. Ő legalább mondja, nem úgy mint a legtöbb pasi. :)

2011. dec. 3. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor az a rész jön, hogy téged akar, akkor kéne tudomására hoznod, hogy ő sem közömbös neked. Amikor az a rész van, hogy nem akar kapcsolatot, talán csak azért hárít, mert nem kap pozitív visszajelzést tőled, és nem akar beégni előtted, ahogy te sem előtte. Azt írtad, mindig készséges veled, segíteni akar, egy pasi nem bajlódna ezzel, ha nem érdekelné a lány.
2011. dec. 3. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:
De mikor kérdezem tőle, hogy miért is akar nekem segíteni, akkor azt mondja, hogy ő mindenkivel ilyen. Egy a gond, hogy én nem tudom, hogy tényleg ilyen lenne mindenkivel.
2011. dec. 3. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!