Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mondjam meg neki h vége?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú akivel interneten ismerkedtünk meg és beleszerettem,és ő is belém! De pár napja írt egy csak képéhez h ő a világ leggyönyörübb csaja, rákérdeztem azt mondta h a csajt a pasija kidobta és csak vígasztalni akarta.Nekem nagyon rosszul esett!! Tudom nem vagyok egy jó csaj de akkor is fájt!! Most igazat mondhatott??? Szerdán beszéltem vele utoljára és mondta h csütörtökön talizik egy csajjal mert rendelt az avontól valamit és h azért megy.Tegnap kb 11-ig vártam rá és semmi, pedig ugy volt h a mai napi talit beszéljük meg h hol ? és mikor? de így nem tudtuk. Küldtem neki smst de nem reagált rá. Kérlek segítsetek h mit tegyek ? Mondjam neki h hagyjuk egymást vagy ne?? Vagy mit mondjak neki??? Előre is köszönyöm a válaszokat.
2011. dec. 2. 14:55
1 2
 11/19 Mona lisa27 válasza:
Szerintem nem jó neten ismerkedni mert bármit mondhat magáról, és honnan tudod hogy igazat mond? ja és szerintem nem hüséges mert amit leirtál előzőleg abból kiderül hogy igen csak ki kacsingatós típus meg hohan tudod hogy nem e van e más valakije is rajtad kivül?
2011. dec. 2. 15:42
 12/19 Mona lisa27 válasza:
ezzel nagyon vigyázz és igen is nagyon fiatal vagy még és befolyásolgató. ne higgy el mindent. lehet hogy élőben már nem is lenne jó.
2011. dec. 2. 15:44
 13/19 A kérdező kommentje:
igen ezen sokszor én is elgondolkoztam de nem tudom h mit higyjek.
2011. dec. 2. 15:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Először is, személyes ismeretség nélkül NINCS szerelem! Vágyak vannak, meg a másik idealizálása. Még ha nem is hazudik neked direktben saját magáról, akkor is csak a jót fogja elmondani/érzékeltetni. Mibe szerettél így bele? Egy álomképbe maximum, nem egy élő emberbe.

Másodszor, ha neki fontos lenne a tali, akkor ő írt volna sms-t neked, és mindenképpen szán időt arra, hogy lefixáljátok a randit. Nem tette, ennek egy oka van, hogy nem akar veled találkozni. Egy pasi egy esetben nem keres egy csajt: ha nem akarja keresni.

És az, hogy mást csajt lát a világ leggyönyörűbbjének, az azt jelenti, hogy nincs feléd elkötelezve. (Nem is lehet, hiszen nem ismeritek egymást.)

Mivel az sms-edre sem reagált, én a helyedben megmondanám neki, hogy ez így nekem nem frankó, és megszakítanám a kapcsolatot, de ez én vagyok, és rég elmúltam 14.:)

2011. dec. 2. 17:21
 15/19 A kérdező kommentje:
ohh ...köszönöm! Mindenki nagyon sokat segített!! :))
2011. dec. 2. 17:36
 16/19 anonim ***** válasza:

ismét a 2. válaszoló:

Figyelj, én itt a GYIK-eken ismertem meg egy 13 éves lányt.Ő belémszeretett és énis.Fél év múlva megyek továbbtanulni abba a városba ahol ő lakik.A netes ismerkedéssel nincs nagy bajom, csak mind a 2 félnek normálisnak kell lennie és az a fontos hogy MEGÍZZATOK EGYMÁSBAN!

Mi is megbízunk egymásban és megmondom őszintén, hogy eszem ágában sincs félreállni egy másik lánnyal sem!Pláne, hogy amilyik városban lakom, te van rib@nccal!!

Én nagyon szeretem, semmi miatt nem hagynám/nem felejteném el, akármi történik, és mindig ki fogok állni érte!!

Szóval sok sikert, ha normális a fiú, akkor nem lesz semmi gond!

Egyébként én 14 és fél, ő 13 és fél éves és normálisnak tartom ezen a téren a gondolkodásmódunkat, szerintem egyáltalán nem vagytok fiatalok!

15/F

2011. dec. 2. 18:03
 17/19 A kérdező kommentje:
remélem nekem is jóra fordul minden!! te meg ügyes vagy!! :)) gratula :))) sok boldogságot és maradjatok együtt örökkön -örökké!!! :)))
2011. dec. 2. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Pff jajj cicám...

Te olyan naiv vagy. Semmi baj, majd kinövöd, ugyanilyen voltam a te korodban.

A helyes döntés az lenne, ha "szakítanál" ezzel a fiúval, de mivel tudom, hogy 14 évesen én is csak azt hallottam meg, amit meg akartam hallani, valszeg úgyis tovább próbálkozol majd, talán kierőszakolsz pár talit, a végén meg majd pofára esel... De legalább ne mondd, hogy én nem szóltam. :D

2012. febr. 4. 11:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Javasolom várj egy kicsit... majd ha annyira szereted adj neki egy esélyt viszont csináld ezt meg vele te is és ha úgy reagál majd mint most te szal szarul esik neki akkor abból kiderül hogy úgy érez e .. szerintem máshogy is lehet vigasztalni .. mi ő terézanya? szerintem nem .. szal kicsit légy keményebb nem kell kidobni még nem tudod mi van.. vagy miért csinálja ezt.. taktikázz kicsit .. sok szerencsét L/18
2012. febr. 4. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!