Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy mondjam meg neki, hogy vége?
pár hete "vagyunk együtt", már meg volt a csók, be lettünk mutatva egymás családjánál..
bennem nem alakult ki a szerelem, és ezért szakítani szeretnék, ne húzzuk fölöslegesen egymás idejét.
Viszont már 2 napja nem beszéltünk, ebben a ridegségem is közrejátszik, mert ugye nem szeretem, de hogy értse neki is el kell mondanom.
Valószínű, hogy már ő is érzi, hogy részemről ennyi, nem véletlenül nem írt már 2 napja...
De hogy mondjam el neki?
és ez nem gyerekes? olyan, mintha 2 napja "bujkálnék" előle. nem akarom, hogy hülyének nézzen és nem akarok csak úgy szó nélkül lelépni. Az nem lenne fer, normális..
ilyenkor jön a szerintem maradjunk barátok szöveg...
am meg 2-3 hét alatt szerelmes leszel?...jól adod.
na akkor másképp: nem fogott meg, és szerintem nem vagyunk egy hullámhosszon..
a másik meg: nem akarok ezzel a legyünk csak barátok szöveggel jönni, mert hülyeség. pláne, hogy (mint már írtam) nem vagyunk egy hullámhosszon, akkor miért maradnánk barátok?
tudom, csak nagyon nehéz.:/ pláne ekkora kihagyás után..
ááááá olyan bal f*sz vagyok :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!