Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy VÉGE?
Én tegnap este szakítottam a barátommal.
Legyél nyílt és egyenes, határozott. Ne legyél bunkó, flegma, lássa rajtad, hogy ez a te döntésed, és komolyan akarod. Tényleg nem könnyű, én napokig készültem rá, de amint túl vagy rajta, majd átlátod az egészet.
Szia!
Szereted még? Mert ha igen, akkor mond el neki h neked most levegőváltozásra van szükséged, mert elég sokat bántott és megelégelted. Adjon időt neked és értsen meg.
Ha már nem szereted, akkor is mondd el neki h eleget lett abból h csak bánt téged, de nem szeretnéd ha haragban válnátok el.
Mi is most jöttünk újra össze a párommal. Ill. csak mosolyszünetünk volt(1 hónap). Sokat veszekedtünk apróságokon is és kicsit kihűltek az érzelmeink. Időközben összeismerkedett egy másik lánnyal, 1x találkoztak és rájött h ő még mindig engem szeret minden vitánk ellenére.
Remélem nektek is hasonló happy end lesz a vége.
Ránézel olyan pofával mint akinek a gyomrát elrontotta a babfőzelék és a gyomrod legmélyéből krákogsz 1 adagocska turhát szemen köpöd és mondod neki a K anyád
majd elmész
Sztem ebből van-rá 1 kis mód,hogy érzékelteterd vele szándékod xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!