Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ez ribancos dolog?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Csókkal szerintem a herpesz az esélyes, a HIV elkapása pedig igen alacsony.
De te mindig megkérdezed az illetőt, hogy van e valamilyen nemi betegsége, mielőtt csókolózol? Elég vicces lehet...:)
Egyébként meg hiába kérdezed meg az illetőt csók előtt, nem is biztos, hogy tudja, hogy pl.: HIV vírust hordoz, hisz annak a lappangási ideje elég hosszú is lehet.;)
És nem tudom, hogy tanítják e ezt a szakmunkásképzőben, mivel nem oda járok, szóval bocsi :))
Hello Kérdező,
ha annyira zavar a dolog, kérj randit az "ismeretlenetől", és ne itt írogass :)
Vaaaagy, esetleg bűntudatot van valamiért? Erről beszélj csak egy kicsit, csak nem félreqrni készültél? xD
"Erről beszélj csak egy kicsit, csak nem félreqrni készültél? xD"
Ahhoz is két ember kell,nem?xD
És, ha igen arra készült, vagy készül, akkor mi van?:)
Mi a gond?
Egy ilyen mulatságon eleve oldott a hangulat.
Ha hazakísér, nyilván nem vagy közömbös neki.
Természetes dolog ilyenkor legalább egy puszival búcsúzni - de belefér a csók is.
Még azon is gondolkodhatsz, hogy tudtok-e majd találkozni és hogyan.
Nem, nem félrekúrni gondoltam...:S És egyáltalán nem kúrni...:$ legalábbis azon az estén, majd később, ha már igazán megismertem egy srácot...
Nincsen lelkiismeret furdalásom, csak annyi para, hogy nem szeretném vele elszúrni, nagyon bejön a személyisége, a stílusa, stb. Már amennyit így hirtelen előre fel lehet mérni. És igen, szeretném jobban megismerni.
Mindez szerdán volt, és szombaton találkozunk. Hát remélem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!