Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Randiznátok egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Randiznátok egy nagyon vékony, esetleg anorexiás csajjal?

Figyelt kérdés
nem vagyok az,csak azért kérdezem,mert ismerek egy lányt aki nagyon nagyon vékony, és most akkor neki reménytelen hogy találjon egy normális pasit? mert mindenki azt mondja hogy ő nem akar bordákat fogdosni.
2011. dec. 1. 17:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

[link]

nagyjából ilyen stílusú és alkatú

2011. dec. 1. 18:01
 12/25 anonim ***** válasza:
51%

Ez még talán belefér :) De na lógjon rajta a bőr... Az visszataszító. A képen szereplő csaj még oké. Talán. Bár ruha nélkül, nem tudom :D

21F

2011. dec. 1. 18:07
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
nekem alapjáraton nem tetszenek a nagyon vékony lányok, de van 1 csaj akibe nagyon belezúgtam és ő nagyon vékony. nem értem. a kérdésre válaszolva, nem, nem reménytelen, de ezen nagyon egyszerűen lehet változtatni. EGYÉL!
2011. dec. 1. 18:19
 14/25 anonim ***** válasza:
17%
tuti nem. de nem azért mert vékonyak. hanem nekem ne hazudjon senki amikor megkérdezem tőle, hogy "ettél ma kicsim?" stb... ezek a lányok a saját kis hülyeségük miatt átvernek mindenkit
2011. dec. 1. 19:40
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt
2011. dec. 1. 19:45
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Én csaj vagyok és elég vékony (sajnos) :/ (de anorexiás azért nem)és nem azért, mert nem eszem...akárki akármit mond, én szeretek enni...és annyira válogatós sem vagyok :D (szóval ez nem mindig csak a (szerintem) "hülyeségből" eredhet...sajnos az anyagcsere közrejátszik...) Én pl. örülnék is, ha kis plusz feljönne már... 16/l
2011. dec. 1. 21:48
 17/25 anonim ***** válasza:
42%
Láttam már félholt tyúkot, aki a saját bevallása szerint hú de rendesen eszik és imád zabálni, aztán leültünk kajálni valamit, és egy fél szelet szendvics után már mondta, hogy "hú de jól vagyok lakva". Na ja. Igen.
2011. dec. 1. 21:53
 18/25 anonim ***** válasza:
78%

Mindenképpen. Mivel egyértelműen a vékony nők a szépek! A linkelt képen szereplő nő is nagyon jól néz ki! Nem akarok zsírhalmot fogdosni.

Amúgy ne higgy ennek a sok idióta válaszolónak. Azt sem tudják, hogy miket beszélnek. Evéssel nem mindenkinek lehet hízni. Ráadásul pont azt sem tudják, hogy mi a jó, ugyanis a vékony csajok a legjobbak.

2011. dec. 2. 11:03
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Főleg ha már járni se tudnak, úgy le vannak gyengülve.
2011. dec. 2. 11:20
 20/25 anonim ***** válasza:
73%

A vékony lányokat szeretem, az anorexiásan vékonyakat már azért nem. Persze randizni azt szívesen. Írjon magánt. :)

Első helyen azért a sportos lányok vannak, futó, biciklis, teniszező, tornász.

Az úszóknak, evezősöknek már túl széles a válla. :D

2011. dec. 2. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!