Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az hogy minden csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy minden csaj azt várja el hogy a fiú szólítsa le?

Figyelt kérdés
Pontosabban minden csaj ismerőseim is azon véleményen vannak hogy a srác mennyen oda hozzájuk stb.. Evvel még nincs is baj de nem egyszer kétszer jártam úgy hogy kezdeményeztem vagy épp meg gebedtem hogy megszerezzem a csajt és le se szart aztán eltelt két hónap és ő keresett hogy szeretne találkozni. A kérdés konkrétan az hogy mért kell az elérhetetlent játszani?
2011. nov. 30. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A jó megszólítás szerintem az,hogy odamész kérdezel tőle valamit, bemutatkozol,beszélgetsz vele. Igazából itt azon van a hangsúly,hogy hogy csinálod,mit mondasz. Ha hülyeségeket beszélsz,nem tetszik neki a humorod,akkor annyi. vagy ha már alapból nem vagy neki szimpatikus első ránézésre,akkor is nehéz... De ez egyén függő,hogy kinek mi jön be...
2011. nov. 30. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert szánalmas lúzer vagy..-.-
2011. nov. 30. 23:31
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

"épp meg gebedtem hogy megszerezzem a csajt és le se szart aztán eltelt két hónap és ő keresett hogy szeretne találkozni."

Remélem annyi önérzeted volt, hogy elhajtottad őket a g*cibe.

"A kérdés konkrétan az hogy mért kell az elérhetetlent játszani?"

Mert idióták. Azt hiszik, hogy őket mindenki csak megdugni akarja. Az fel sem merül bennük, hogy a pasinak is vannak érzelmei. Azt gondolják, ha játsszák hónapokig az elérhetetlent, akkor mennyire értékesek lesznek, holott pont az ellenkezőjét fogják elérni. Aki csak dugni akar, az úgysem fog hónapokig próbálkozni, hanem szépen továbbáll. Azután persze csodálkoznak, hogy a pasi egy másik csajt választott és utána jön a sírás-rívás.

2011. nov. 30. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem minden csaj várja el...hagyjuk már a hülye általánosításokat. Unalmas. Ha egy csaj igazán akar valamit a pasitól akkor hidd el hogy tenni fog érte hogy megszerezze és kezdeményezni fog. De amíg a pasiknak szinte 5 nőből 4 megfelelne addig a nőknek kábé 5 pasiból csak 1. Mi jobban válogatunk... szóval kevesebb alkalom is jut a kezdeményezésre. Nem akarunk mindenkit lefektetni, szóval nincs rá szükség hogy nagyon teperjünk pasiknál.
2011. dec. 1. 00:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem várom el :) Ha kell valaki akkor oda megyek beszélgetek és előbb utóbb az enyém lesz, ha látom,hogy érte megéri :)
2011. dec. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!