Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy minden csaj azt várja el hogy a fiú szólítsa le?
Na ez az haver!
Én is próbálkoztam náluk, de ngem elküldtek a fenébe!
Aztán meg még én voltam a perverz állat, amiért megmertem szólítani egy ismereetlen lányt.
Ja és tök kedves, udvarias voltam, be is mutatkoztam.
A tények magukért beszélnek, legyél bunkó, vadállat és minden pin@a a tiéd lesz!!
Mostantól én is próbálok akrámilyen nehéz is ilyen bunkó lenni a lányokkal.
Vagy mert túúúl rámenős vagy,
és nem tudnak mit mondani (hirtelenjében)
szerintem a kezdeményezésedben lehet a hiba. Lehet túl nyálas, vagy túl udvarias vagy túl rámenős vagy.De az is lehet , hogy csak nem jössz be akkor épp a csajnak, később meg átgondolja. Ez olyan ló nincs szamár is jó dolog.
23/N
én egyet értek az első válaszolóval.Aki biztosra akar menni h annak a valakinek tetszik ,a kkor huzza az időt , és ugymond "tezsteli" h mennyit képes megtenni valaki érte.Az aki meg nem a toppon van szomrou , egy régebbi kapcsolata miatt(ez egy példa) az mondjuk könnyeben adja meg magát, deaz nembiztos h epp te magad miatt van veled, lehet h csak epp a pillanatnyi vágy , boldogság érzése köll neki.
Nekem jobban tetszik ha valaki fokozatosan közelit .Nem röktön szia hogy hívnak , megadod a számod , ajaj milyen szép vagy meg stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!