Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 csaj aki belém esett, levelet irt h szeret meg minden mit csináljak?
Most nyafogsz, hogy ez meg az nem kell, aztán majd rinyálsz itt pár év múlva, hogy nincs senkid.
Ha egyébként kedves, rendes és szeret, miért ne járhatnál vele egy kicsit?
Szia,
Nekem volt egy ugyanilyen 14 évesen. Totál beleestem az egyik srácba és megírtam neki smsben, hogy nekem mennyire bejön meg bla bla. A lényeg az, hogy nagyon korrekt volt, félrehívott és megmondta, hogy ő nem tekint úgy rám és sajnos nem vagyok az esete.
Ha értelmes a lány akkor felfogja ezt, ha nem akkor tulajdonképpen tényleg próbáld meg egyértelművé tenni, hogy nincs esélye, csak ne bántsd meg. Bár a mások ölelgetéséből nem fog szerintem továbbállni.
Szerintem a legjobb amit tehetsz ha félrehívod, hogy tényleg haverok se lássák (hogy még véletlen se legyen az, hogy közben a haverok nevetnek rajta) és a szemébe mondod, h neked ő nem tetszik.
22/N
én azt mondtam, hogy írj neki! legyél korrekt kis pajtás! most játszod a fejed, mert nyeregben érzed magad, de amikor később te leszel szerelmes egy lányba és ő is így fogja kezelni a helyzetet akkor meg sírni fog a szád!
írd meg neki, hogy nem kölcsönös és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!