Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalak nagy részben kamuk?
van fb-n, ez a badoo, csajok és pasik, akkor ez randi.hu-n...
tnap döntöttem úgy hogy elkezdem használni, mert nem nagyon jön össze való életben a csajozás, és most mégis minden oldalon ezt latom: 20 ember megnézett, 12 ember szeretne csevegni veled, 5 üzeneted érkezett blabla.
nekem mindenki bejön aki írt, de most írni kéne mindegyiknek, ha itt mással is ez megy... ez rosszabb mint a wc pucolás :D
8. - 9. Lány vagy. :)
Két három levél után esélytelen találkozót kérni, nyomulásnak tűnik. Kedves vagy, és félre ne értsd, értékeljük a szándékod, de nem tudsz segíteni.
a tarskeresokon ugyanazok a valoban keresok vannak fent,minden oldalon.
:)
egy idoben en is nezegettem lanyokat tarsnak,amikor kb az otodik oldalon jott szembe ugyanaz a nev/fenykep/adatlap akkor toroltem magam mindenhonnan.
amugy ennel mar csak az a szanalmasabb,ha nem fedik egymast az adatok(kor,megjelenes,kilok,magassag)a fenykep meg ugyanaz.
biztos sok a kamu ne is áltassa magát senki, de azért vannak kapcsolatok amik neten születnek és működik.
a környezetemben közvetlenül van egy barátnőm aki társkeresőn ismerte meg a pasiját. 5 éve együtt vannak, jegyesek.
volt osztálytársam és a párja szintén társkeresőn jöttek össze, ők 2 éve vannak együtt, jegyesek.
a vőlegényem haveri körében is 3 pár ismerkedett neten, 1-1 és 4 éves kapcsolatok. mind működik a mai napig.
jómagam,is társkeresőn ismertem meg a vőlegényem. 1,5 éve vagyunk együtt,jegyesek. jővőhéten lesz az esküvőnk.
25/N
Én társkeresőn találtam meg a férjemet, igaz, ennek már 7 éve. Azóta nem tudom mennyire változott a helyzet.
Akkor mondjuk 2 évig voltam fent azon az oldalon, és vagy 30 pasival találkoztam legalább. A tapasztalataim a következők voltak:
-Több oldalon is voltam fent, ez volt a legkorrektebb. Nevet hiába is mondanék, azóta már százszor átalakult. De itt konkrétan le volt írva, hogy az regisztráljon, aki komoly párkapcsolatot akar. Más oldalakon írtak nekem sokan, hogy szexet akarnak, meg álljak be harmadiknak, meg ilyenek. Szóval azért egy-két hét alatt ki tudod szűrni, hogy melyik oldal a komolytalan.
-Szerintem is hülyeség a 2-3. levél után randit kérni. Inkább ez az időpocsékolás. A levelekből jobban meg tudod ismerni a másikat, minek elmenni olyan vakrandira, ami tuti nem jön össze? Én azért egy-két hónapig levelezgettem.
-Mindig kérj képet, de ne várj tőle sokat. Mindenkiről készülhet előnyös kép. Vagy azóta már kihullott a haja, és foga sem sok van (én jártam így).
-Személyes adatot lehetőleg ne adj ki (pl munkahely). Én nem jártam így, de hallottam róla, hogy valakit zaklatni kezdtek.
-Nem feltétlenül igaz, hogy kamu, de aki így ismerkedik az általában másképp nem talál magának. Én sok kedves, de igen ronda emberrel találkoztam így. Dehát a csúnya embereknek is kell társ, nem igaz? Azért ki lehet fogni, mi a férjemmel azért elég jól összeillünk külsőre is.
Ja, és a húgom 1 éve jött össze a Csajok és pasik-on a barátjával, szóval ez még napjainkban is működhet.
Próbálkozz nyugodtan, de azért ne vedd túl komolyan. Veszíteni valód nincs.
A társkereső oldalak kicsit morbidok. Ugyanis úgy "válogatsz" a lányok között, mintha egy tv-t vagy egy számítógépet vásárolnál. Kinézed meik jobb, miek kell neked.
Pláne az olyanok, akiknek fényképei egymás alatt, vagy mellett van.
Kicsit a lányokat, fiúkat tárgynak tekintik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!