Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső honlapra regisztráljak szerintetek?
Figyelt kérdés
18/F
Köszönöm a válaszokat:)
2011. nov. 15. 20:01
1/10 anonim válasza:
Szerintem egyikre se. A csajok nagy része csak szórakozásból van fent.
3/10 A kérdező kommentje:
hát kedves első válaszoló.. igazad van szerintem.. én már próbálkoztam csajoknál de nem jött be semmi:/
2011. nov. 15. 20:07
4/10 anonim válasza:
én is fent vagyok egyen, a 90% nem válaszol a levelekre, vagy ha igen akkor flegmáznak, jobb inkább személyesen.
5/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!
Te melyiken vagy fent?
2011. nov. 15. 20:21
6/10 anonim válasza:
Első vagyok!
Akkor tudod miről beszélek...
Én amit próbáltam: love, páratlan, parom.
7/10 anonim válasza:
love.hu de sztem ne költsd rá a pénzed. Esetleg 1-1nő fog visszaírni de egy idő után azok sem. Azért vannak fent, hogy növeljék az egojukat.
8/10 A kérdező kommentje:
uhh..
hát.. akkor nem tudom.. az én környezetemben már próbáltam de nem jött össze.. és hát ..
2011. nov. 15. 20:23
9/10 anonim válasza:
fiatal vagy, de szerintem járj el haverokkal valami igényes sörözőbe vagy hasonló helyekre.
10/10 guilelessgirl17 válasza:
ha beszélgetni ,ismerkedni szeretnél más lányokkal akkor ajánlom a chat.et .^^
és saját tapasztalatból mondom mert nekem összejött :$ chat.hu-n : dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!