Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is úgy gondoljátok, hogy ezek a pasik annyira de ennyire cukik, aranyosak és ennivalók, hogy oda meg vissza lennétek értük?
2011. nov. 28. 23:04
21/31 anonim válasza:
ezek nem pasik, ezek kislányok :) majd ha találkozol egy igazi férfivel akkor meglátod a különbséget, 12-13 éves korban még lehet hogy az ilyen lányos kisfiúk tetszenek.
22/31 anonim válasza:
fuhh olyan undorítóak, hogy beleborzongtam...majdnem hátast dobtam :D na de tényleg!
23/31 anonim válasza:
Egyetlen egy ember van,akire részemről igaz a fenti mondat.
De Ő hálistennek nem úgy néz ki,mint a képeken szereplő alsógatyis ovisok.
Te meg,hogy 20 éves létedre most végzed az általánost,vicces!:))))))))))))))
24/31 anonim válasza:
IGEEEEEN!!!! *.*
mondjuk az utolsónak a feje nem annyira jön be ebből a szögből, viszont a nyaka... meg a többi is! elolvadok! hol találsz te ilyen képeket???
18/L
25/31 A kérdező kommentje:
Tőled loptam, a te engedélyed nélkül...
2011. nov. 29. 18:27
26/31 anonim válasza:
nem mondod????? nem jöttem volna rá!!!
27/31 anonim válasza:
____##########*______ __________________ __*##############______________________ __################_____________________ _##################_________**##*______ __##################_____*##########___ __##################___*#############__ ___#################*_###############*_ ____#################################*_ ______###############################__ ______#############################=__ ________=##########################____ __________########################_____ ___________*####################=______ ____________*##################________ _____________*###############__________ _______________#############___________ ________________##########_____________ ________________=#######*______________ _________________######________________ __________________####_________________ __________________###__________________ __________________#__________________
28/31 anonim válasza:
Ízlés kérdése...nekem nem jönnek be inkább a férfias pasikat szeretem.:)De én is sok lányt ismerek akiknek az ilyen inkább kisfiús pasik jönnek be.Vagy is nekem első pillantásra annak tünnek.
29/31 anonim válasza:
Jesszus.... aranyosak, de én személy szerint nem ezt keresem egy pasiban
30/31 anonim válasza:
Tényleg olyan "lányosak" nem tetszenek. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!