Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is úgy gondoljátok, hogy ezek a pasik annyira de ennyire cukik, aranyosak és ennivalók, hogy oda meg vissza lennétek értük?
A teste jó elkezdi :D Csont és bőr a gyerek és azért látszik az izma kontúrja, mert semmi zsír nincs szegényen.
Amúgy pedig ez a kivasalt haj.. Piperkőcök. Én nem tudom, hogy milyen osztálytársaiddal beszélgettél ilyesmikről, hogy az ilyen stílusú fazonok bejönnek nekik ,de mindenesetre nagyon furcsállom 20 évesen már. Nulla férfiasság van bennük. Egy ffi legyen magas, délceg, karizmatikus, erős, legyen humorérzéke illetve humora, merjen az érzelmeiről beszélni, illetve azokat kimutatni és, persze nem utolsó sorban jó ha van némi sütnivalója is.
Ezekből az első pár tulajdonság hiányzik. A többi még meglehet, de az édes kevés. Az is gáz, ha együtt féltek, ha neszezés van az emeleten és az is, ha felmegy ugyan, de egyből hajítják is le.
"Ezek igazi fiúk, nem lányok. Minden osztálytársamnak az ilyen fiúkák tetszenek."
az egész osztály emo? esetleg a suli?
Jaj, hát az elsőtől majdnem hánytam, a második már egy hangyányit jobb - nyilván, mert az első annyira szörnyű -, a harmadiknál már túl voltam a sokkos állapoton meg amúgy is alig látszik belőle valami, de még az is jaj. Hogy nézhetnek ki így a pasik? Remélem csak viccelsz, kérdező.
23/l
"Igenis erősek, és meg tudnak védeni. Nagyon izmosak."
Ja, hogy kamu? OK, beszoptam :)
Már megint valamelyik huszonéves szűz fiúcska szórakozgat...
Na vajon mennyire savanyú a szőlő??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!