Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéves pasik! Ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves pasik! Ti járnátok egy 16 éves csajjal?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 13:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem a következő hanem megint hülyeséget írtálXD Itt látszik, hogy te értelmeset nem is fogsz:)
2011. nov. 28. 13:38
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
17 évesen összejöttem egy 25 éves pasival. Kavartunk pár hétig, de mikor kicsit komolyabbra fordult volna a dolog, szakított velem, mert túl fiatal voltam. Azután elvett feleségül egy 22 éves csajt, aki olyan komolytalan ribi volt, hogy összevissza csalta, 2 év után elváltak. Én összejöttem a vőlegényemmel, azóta is együtt vaygunk, megbecsülöm, tisztelem, soha nem csaltam meg. Ma már az exem is belátja, hogy jobban járt volna velem, hiába voltam csak 17 éves. Szóval, aki csak a kor miatt nem járna, az nagy butaságot csinál.
2011. nov. 28. 13:39
 13/26 anonim ***** válasza:
42%
És te milyen értelmeset írtál eddig hülyegyerek?
2011. nov. 28. 13:41
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

"jaja, ha komoly a lány és nem ribi:)"

Ezt. Azt hittem tudsz olvasni, hogy ne kelljen bemásolni....:) Én igen is komolyan összetudnék jönni 16 évessel és nem dugás céljából! Na meg nem szerencsétlenségből vagy bénázásból ahogy írtad:D Nem ezek miatt!

2011. nov. 28. 13:47
 15/26 kendrazoltan ***** válasza:
100%

Vita fórumot ne itt, papítókáim...

A lényeg:

Vannak kivételek, mint mindig, mindenben, viszont az esetek 95%-ában ezt nem gondolnám működőképesnek, hiszen az ember normális esetben huszonévesen már az élet olyan jellegű összefüggéseit is felfedezte, amikről egy 16 éves még nem is tudhat, hiszen legnagyobb arányban ebben a korban az ember még nem szembesül a nagybetűs ÉLET-tel, amit ugyebár minden ballagásnál beharangoznak. Na már most, amennyiben ezekről is szeretne érdemleges eszmecseréket folytatni, abban nem tud partner lenni még egy olyan 16 éves sem, aki már érti az élet nagy dolgait, de még nem tapasztalta. Előállna egy amolyan tanár-diák helyzet, amiről azért valljuk be: nem ezt várja az ember egy kapcsolattól...felnőttes gondolkodás illúzióját keltheti egy ilyen korú lány/fiú, aki érettebb kortársainál, de az akkor is csak illúzió marad, mert a felnőttesebb gondolkodásmód SENKIT nem tett még felnőtté....bár ugye, mint említettem, vannak kivételek (ebbe tartozik az is, akinek ebben a korban már fel kellett nőnie és az is, aki huszonévesen még a hülyegyerek kategóriába sorolandó)...

2011. nov. 28. 13:53
 16/26 A kérdező kommentje:
és ha összejönnél vele de ő még nem készült fel a szexre??? akkor is vele maradnál?
2011. nov. 28. 13:54
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Az felejtős.

Huszonévesen már férfiak vagyunk nem gyerekek, vártunk eleget a kislányokra 16 évesen.

2011. nov. 28. 13:56
 18/26 kendrazoltan ***** válasza:
100%

13:56

Na azt azért el lehet felejteni, hogy a huszonéves=felnőtt....a felnőttség azt jelenti, hogy az ember tudja megfelelő komolysággal és felelősséggel kezelni az úgy kezelendő dolgokat és élethelyzeteket. Bár még ezek meglétének fényében is sok megélt tapasztalat útján válunk felnőtté...a lényeg az, hogy nem a korkülönbség az alapvető probléma, hanem annak az időpontja, mivel az egyik fél már a felnőtté válás rögös útját járja (az most mindegy, melyik szakaszában tart), a másiknak pedig ez még nagyon távoli dolog, így esélyes, hogy nem működik a dolog...persze, a mai 16-17 éves lányok sok FÉRFI-nek megragadják a fantáziáját, mert fiatalok, csinosak és eléggé könnyen el lehet csavarni a fejüket egy kis szórakozás céljából, de tartalmasabbat csak ugyancsak felnőtt NŐktől várhatnak...

2011. nov. 28. 14:04
 19/26 kendrazoltan ***** válasza:
69%

jah, ami a szexet illeti:

Ha valaki még nincs kész a szexre, annak ilyen téren még akár jól is jöhet egy tapasztaltabb ember, fordítva viszont már problémás a dolog, mert egy tapasztalt ember is szeretné élvezni a szexet, nem pedig csak tanítgatni, mert az bizony elveszi az élvezeti faktort, már ugye a tanulási fázisban, ami, valljuk be, nem túl rövid dolog...és ugyebár a felkészültség nem a "strigulák" számát jelenti, sokkal inkább a "rutinos sokrétűséget"...

2011. nov. 28. 14:08
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Zoli mindent leírt amit érdemes, totálisan egyetértek vele. Arról nem beszélve, hogy mondjuk 23 évesen már nem elég ha fél éven keresztül csak a kezét foghatjuk egy lánynak....ezzel nem akarlak semmire sem bíztatni v. siettetni, csak pont ezek azok a problémák amik ált. felütik a fejüket.
2011. nov. 28. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!