Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem? 19F
A gond nagyrészben megoldódott. Beszéltem a csaj barátnőjével aki mondta, hogy minden csaj összetehetné a két kezét, ha ilyen pasija lehetne mint nekem, milyen aranyos vagyok stb. ( az a hölgy mondta a barátnőjének akivel randiztam)
ma felhívtam telefonon, érdeklődő volt ugyan, de zavarban volt és szótlan egy kicsit. valami nincs rendjén. Lehet, hogy ennyire megviselte a szakítás ?
Figyelj ,és olvasd mert csak egyszer irok neked!
Bocs ha nyers leszek , gyakori nálam. Na a lényeg.
A barátnője soha ne érdekeljen. A csaj kell neked nem pedig a barátnője. Ha segítene aztmondanám legyél jóban azzal is. de így hanyagolhatod. Törődj többet a csajjal, ne hivogassad minden nap de heti 2-3 jólesik nekik. Ne rohand le ha érzékenyebb most. De érzékeltesd neki hogy te nyújthatod a segítséget a lelki gondjaira. Ne gondolkodj túl sokat. Ha valamit jónak látsz, tedd meg azonnal. Hidd el akármennyire bejöhetsz egy csajnak, de ha már a barátnőjétől megtorpansz, megérzi hogy nem vagy magabiztos, egyszerre lepattint. szóval papi szedd össze magad és szerezd meg a csajt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!