Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen az első üzenet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marci85 kérdése:

Mi legyen az első üzenet tartalma netes társkeresőn?

Figyelt kérdés

Több társkeresőn is fent vagyok, kb nulla sikerrel. Aki sikeresen talált magának párt így. Kérem ossza meg, hogy mi volt az első üzenet?

Nekem sajnos csak negatív tapasztalataim vannak. Normális bemutatkozó szövegem van. Pár kép is kint van.

Próbáltam az adatlapjáról kérdezni, képekről... Írtam magamról, miket szoktam csinálni a szabadidőmben. Volt még hogy milyen lányt keresek. A végén már ilyeneket írtam

"Az imént olvastam el a bemutatkozásodat, ami nagyon megtetszett nekem. Már nagyon régóta szeretnék magam mellett tudni egy olyan társat, aki vicces, kedves és kitartó, aki megnézne velem egy jó filmet, kirándulna szép helyeken, és akivel jó és rossz dolgot egyaránt megoszthatnék."

2011. nov. 27. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

regisztráj be csaj álnéven és nézd meg mit írnak a többi "barmok" ezek után nyilván rájöhetsz hogy mi az amitől menekülnek a lányok, attól hogy tucat számra kapnak egyforma leveleket ... talpnyalók és pitiző pincsikutyáknak esélyük nincs, ugyanúgy ahol agresszív szexmániás tajparasztoknak sem ... olyan oldalakon javulhat a statisztika ahol fórumozni és chat-elni is lehet. de nem csak privátba hanem publikusan. pl Facebook az ezért hódít, lehet 5000 ismerősöd aztán az se baj ha mind csaj mind az eseted és mind szingli, és a neked való korosztály ... üzenőfalon ha már sokat lájkoljátok egymást az már további előrelépésre ad okot.

de ha tanács kell vannak nőcsábász fórumok is: [link]

[link]

a fórumokon az a kérésem ne áraszd el amatőr kérdésekkel el a fórumot, a kérdésekre már szinte kivétel nélkül mind meg van a válasz a fórumon, csak meg kell keresni.

2011. dec. 3. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Társkeresőn csak a csúnyák írnak vissza. Ha nem vagy válogatós, akkor hajrá.
2011. dec. 3. 21:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Épp ezaz ,hogy sok csaj sz@rik az adatlapjára.

Meg beképzeltek nagyon akinek nincs képe fenn azis kap30love-ot(tetszik)

fiúk akárhogy néznek ki max 15-öt

2013. jan. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!