Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szólnátok ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok ha?

Figyelt kérdés

... egy lány akit csak látásból ismertek, közösségi oldalon próbálna ismerkedni veletek, pl.: írna egy üzenetet, hogy szeretne jobban megismerni?

Ha esetleg a lány nem kifejezetten az esetetek, de kedves, aranyos, akkor adnátok neki egy esélyt, hátha?

Legyetek szívesek normális(!) válaszokat írni, és a korotokat is odaírni!

2011. nov. 27. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az esélyt szerintem majdnem minden esetben megkapná.

21/f

2011. nov. 27. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki és nyitott lennék a dologra.

29/F

2011. nov. 28. 12:03
 13/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Írtam a srácnak, de arra sem méltatott (ha már egyszer nem tetszem neki), hogy annyit írjon, "Bocsi, de nem."

Számomra ez kissé érthetetlen, mert a minimum a válaszadás lett volna, de ha Ő így gondolja, akkor legyen így.

Minden esetre köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

További szép estét! :))

2011. nov. 28. 22:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak véletlenül nem kapta meg, vagy még nem olvasta el, vagy nem volt ideje válaszolni :) Ne gondolj a legrosszabbra. Nem valószínű, hogy nem válaszolna, ha nem így lenne.
2011. nov. 30. 19:35
 15/17 A kérdező kommentje:

Ha megkapta akkor biztos, hogy elolvasta mert nagyon sokszor láttam már azóta fent. Azt is láttam, hogy felköszöntött valakit, szóval a nincs ideje válaszolni opció is kilőve.

Ha nem kapta meg, akkor talán jobb ez így ahogy van. :)

2011. nov. 30. 19:59
 16/17 anonim ***** válasza:
örülnék, még ha nem tetszik akkor is, mert jól esne. ha nem az esetem, de tetszik és kedves értelmes lánynak tűnik akkor mindenképpen megérne annyit, hogy jobban megismerjem. ha pont az esetem akkor szuper. ha ezen felül még kiderülne hogy okos, értelmes, rendes lány aki rám várt eddig, akkor áldanám a napot hogy rám írt :D
2011. nov. 30. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Én hasonlóképpen jártam egy hölgyet sétára hívtam el erre arra sem méltatott hogy NEM b.. m.. NEM pedig ennyi tisztelet kijárhatott volna ennyi ismerkedés után

Az ilyen tud idegesíteni nagyon !!!

Ha megírod mi volt a leveled talán tudunk küldeni neki egy másodikat amire válaszol is

2011. nov. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!