Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Nagyon bejön nekem egy pasi.Csak egy a gond,hogy életemben nem láttam,csak véletlenszerűen láttam meg facebookon a képeit. Nagyon tetszik,vagyis nagyon szeretném megismerni.Szerintetek jó dolog lenne,ha írnék neki facen üzit? vagy mit tegyek,ti hogy reagálnátok erre?2011. aug. 15. 17:14
3/11 A kérdező kommentje:
mondhatok én akármit magamról,ez ízlések kérdése...
2011. aug. 15. 17:16
4/11 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy nézel ki, a lényeg, hogy próbáld meg. Legfeljebb csak haverok lesztek, ha nem jössz be külsőre a pasinak.
Én biztos örülnék neki, ha valaki rám írna fészen ismerkedés céljából vagy, mert bejövök neki. :)
Úgyhogy, csak bátran írj rá, ki kell használni minden lehetőséget.
5/11 anonim válasza:
Ha én vagyok az akkor írj nyugodtan ha nem...akkor keress meg engem inkább...
6/11 anonim válasza:
Kár, hogy nem én vagyok az a srác.
7/11 anonim válasza:
A harmadik válasz nem ér semmit:P
Vagy sikerül vagy nem ( de ha nem sikerül akkor alaposan leégeted magad )
Ja és még annyit hogy ő ismer téged????
8/11 anonim válasza:
hát... én lány vagyok, de fordított eset már megtörtént... végül is egyikből sem lett semmi extra, max haverság, de legtöbbször elküldtem őket a búsba...
10/11 anonim válasza:
elég gáz, de pár hét és elfelejtitek :D
Nekem is volt egy köpős sztorim, körben ültünk osztállyal, nyársaltunk, egyszer elröhögtem magam, és kiköptem ami a számban volt.. 20 ember elemezte, hogy mit köptem ki.. elég égés volt, de hamar elfelejtettük szerencsére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!