Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek még nem volt barátnőjük, azoknak nincs már elege a sok visszautasításból?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Valószínűleg nem vagy egy kifinomult, szórakoztató, társasági úriember, aki képes levenni a nőket a lábukról. Nem külső kérdése a dolog, hanem, hogy mennyire vagy jó társaság. Na meg az első benyomás.
Arra, amit tettél pedig nem magyarázat az, hogy eldurrant az agyad. Egy bunkó paraszt vagy és kész. Ha jól tudom a Praktikerben most akciós a kötél, vegyél amíg még van belőle ;)
Amit te tettél, az nem szép és nyilván a lány nem érdemelte meg, ezt te is érzed.
Téged tényleg a sok elutasítás tett ilyenné, nem vagy rossz ember.
Kicsit más téma, de kimutatták, hogy azokban a társadalmakban, ahol sok a magányos fiatal férfi, ott sokkal magasabb és kegyetlenebb a bűnözés. Mert a magányos férfiak "bekattannak" nincs stabil érzelmi hátterük, céljaik, kötődésük, vesztenivalójuk. És ők ezért kockázatosabb életet élnek, belemennek minden hülyeségbe, bűnözésbe.
Ebből látszik, hogy a magány fiatalon nagyon ki tudja kezdeni a személyiséget.
Ha öregen magányos valami az is lerombolja a személyiséget, de fiatalon még tragikusabb a helyzet. Egy olyan jövőkép, amiben nincs partner, nincs semmi esély arra, hogy egy lányt találjon maga mellé a fiú hatalmas pusztítást végez a személyiségben.
A vége az ilyen önkontrollvesztés, ami veled is megesett. Vagy drogok, alkohol, züllés, önsajnálat (aminek van is alapja, nem csak üres picsogás).
Bizony a nők nem is fogják fel, hogy nem kell minden próbálkozóval lefeküdni, de egy durva elutasítás bizony komoly sérülést okozhat egy srácnak, egész hátralévő életét megbélyegezheti. Mert bele sem gondolnak, hogy mit érezhet a fiú, hogy ez az elutasítás nem az első, hanem a tizedik azon az estén.
Ütni persze nem szép dolog, de ez esetben nem voltál már ura önmagadnak, te is a körülmények áldozata vagy.
13. vagyok
még annyit, hogy itt írta valaki, hogy külföldön nem ilyenek a lányok
ezt megerősíthetem, jártam már jó néhány helyen a világban és kevés helyen olyan beképzeltek és flegmák a lányok, mint Magyarországon
a nők párválasztását még senki nem fejtette meg, lehet róla tucatnyi könyvet olvasni, nem lesz okosabb senki
ha lenne recept, akkor minden férfi könnyen szerezne barátnőt, majd feleséget és mellé még szeretőt is
a nők párválasztási metódusát még a nők sem ismerik
Nem hiszem,hogy csajokba lenne a hiba inkább benned.
Valószínűleg nem vagy egy szépség és lehet,hogy kommunikációddal is problémák vannak.Az meg,hogy megütöttél egy nőt...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!