Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha a lány kezdeményez a pasinál?
Borzalmasan ciki. a pofádba fog röhögni
"Hogy lehetsz ilyen szánalmas hogy megkérdezel?! Hahahaha... Csak a férfi kezdeményezhet."
És ez nem minden. Szövetségi törvénybe is ütközik. úgyhogy ha kezdeményezel,holnapra a kocsifeljárótokon fog állni a teljes CIA és a rendőrség.
Komolyan mondom mostanság már mi nem ciki...
Egyébként eléggé ciki, mármint nem a lányra nézve hanem a pasira. Bár megjegyezném én többször is észrevettem magamon hogy régimódi vagyok, és egyszerűen nem tudok azonosulni azzal amit és ahogy ma csinálunk(mi fiatalok), azért eléggé szomorú hogy hány 'nem' érkezett, látod őket hívjuk úgy, hogy nyámnyilák... Nekem speciel égne a pofám ha egy lány kezdeményezne... Ha arról van szó, hogy neked bejön egy pasi, akkor adj neki pár jelet(mosolyogj rá, szemezz vele, meg ilyenek) és ha egy épkézláb pasiról van szó neki KELL lépnie, ha nem teszi, akkor vagy nem jössz be neki és akkor sztornó, ha meg neki is bejössz és nem lép semmit akkor az minősíti is őt, és megintcsak sztornó... Mondom ezt úgy, hogy én is pasi vagyok, és nem magam ellen, vagy magunk ellen beszélek, hanem ez a dolgok rendje.
De én már ehhez nem is tudok hozzászólni ami itt ma zajlik...
18/f
Az a ciki, amikor egy csaj ölében ül a pasija mondjuk a buszon.
A lány kezdeményezése nem hinném, hogy annyira ciki lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!