Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogyha bejön nekem Nótár Mary?
Szerintem csak rasszisták, és sznobok utálják Nótár Mary-t. Mert szerintem egy tehetséges, szép, kedves nő - kellemes dalokkal. A műfaj: mulatós, pop - nem egy Mozart, de házibulira, mulatozásra, esküvőre nagyon ideális. A dalszövegek egyszerűek, naivak - de mégis megfog, mert a szeretetről, szerelemről, pozitív életérzésről, vagy őszinte bánatról szólnak egyszerű, közérthető megfogalmazásban.
Én nagyon kedvelem - persze emellett hallgatok más műfajú zenét is - mindig jókedvet okoznak Mary dalai. Sokkal inkább bejön, mint a züllöttséget, vad testiséget, erőszakot sugárzó sztárok.
Ne foglalkozz a világ véleményével - önmagáért beszél, hogy Marynek jóformán minden lemeze aranylemez, és az eladási listák élén vannak a CD-i. Alig van olyan család, ahol ne lenne pár Notar Mary album.
A cigányokról még annyit, hogy nagy az előítélet, erről maguk is tehetnek, de vannak köztük becsületes, tehetséges, dolgozó emberek - nem a muzsikusokat kéne bántani.
34/N (magyar)
szép nő,nem ciki,de egy a probléma hogy,lezbikus.
Barátnőm sógornőjének a tesója és ő mondta el.Szerinted miért nem lehet hallani soha a családi állapotáról??Hát ezért.
Harmadik vagyok. Én nem tudok róla, hogy leszbi-e Mary, vagy sem - de azt tudom, hogy a pletykák 99%-a kacsa. Semmi bizonyíték nincs róla. Oláh Ibolya - az igen, ő nyíltan bevallotta.
A romáknál elég gyakori, hogy szűzen mennek férjhez - úgy tudom, Mary konzervatív erkölcsű (persze nem feltétlenül szűz - bár 17 évesen, mikor befutott, azt állította, hogy az). Emellett jellemző, hogy ha egy sztár nem dicsekszik a hódításaival, nem fekszik össze fűvel fával, akkor gyakran rámondják, hogy leszbikus, vagy aszexuális. A Mary alkatú, mély hangú, vagány, sikeres csajokat gyakran nézik leszbinek, pedig nem biztos, hogy így van.
Lehet, Mary még nem találta meg az igazit, vagy még friss a kapcsolat - esetleg a barátját félti a médiától.
Lehet, nincs ideje romantikára, évente két lemezt is kiad, alig győzi tempóval.
Ezer oka lehet, hogy nincs nyilvánosság előtt felvállalt kapcsolata.
Ettől függetlenül - ha mégis leszbikus, az nem von le az értékéből. Ugyanis ez egy olyan hormonzavar, amiről senki sem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!