Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek a fiú felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a fiú felé?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,ő 17 éves.A suliban ismertem meg,délutánonként egyszerre van tesióránk.Tökre bejön,helyes és kedves is.Nem merem neki nyíltan elmondani a dolgot (mármint hogy tetszik nekem),pedig már beszélgettünk is.Mit tehetnék?
2009. máj. 12. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
főzzél neki és mosd ki a pólóját az izzasztó testnevelés óra után
2009. máj. 12. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Van egy haverja akit ismerek,esetleg rajta keresztül elmondhatnám? Egyébként az nem gond,ha a tavalyi matektanárom fia az illető(mármint amelyik tetszik)?:)
2009. máj. 12. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

miért lenne gond?

amúgy, ha a haveroddal olyan aviszonyod, akkor megmondhatnád neki, hogy véletlen hintse már el neki, hogy szeinted helyes. ;D persze ezt csak diszkréten..

2009. máj. 12. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

Vagy ha merészebb vagy, és 3 puszival köszöntök, vagy tökmind1 hogy hánnyal, akkor "véletlenül" az egyik közelebb csúszhat a szájához:D:D

Figyeled a reakcióját:D látszik rajta, ha tetszett neki:D

Amúgy lehet hogy megkérdezi h. mi voltez?! Akkor meg mond azt hogy bocsi, véletlen vot:D, DE CSAK AKKOR HA MEGKÉRDEZI!!!(én is így szoktam)XD

16/F

Menyus

2009. máj. 12. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Hm...Sajnos nem vagyunk még olyan közel egymáshoz.Mosolyog rám,meg elbeszélgetünk,de még nem tudom,hogyan "környékezzem meg".:)
2009. máj. 12. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!