Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek megy egy lányt hogy járjon velem?
tegnap az osztállyal elmentünk egy másik suliba lányokhoz (fiú gimibe járok :( ) és ott láttam egy szép lányt, de nem mertem odamenni hozzá
beszélgetni,telószám stb.
szerintetek mit kéne csinálnom?
Vigyél neki egy szív alakú kis Milka desszertet vagy egy szál rózsát. Mond meg neki hogy nagyon tetszik neked.
Szeretnél vele találkozni és beszélgetni. Esetleg ráér-e hétvégén egy mozira és egy pizzára?
Még a barátnői is irigykedni fognak rá, hogy micsoda pasi van oda érte!
Csak hajrá, ne szégyenlősködj.
17.29-es vagyok!
Ha a barátnők vihogásától tartasz (amit ebben az esetben így belegondolva tényleg elképzelhetőnek tartok, mivel a lányok ebben a korban és társaságban rendkívül bután tdudnak viselkedni), akkor arra kell hajtanod hogy akkor tudj vele beszélni ha egyedül van.
Ötleteim:
Derítsd ki hol lakik, csengess be hozzá.
Keresd meg facebokon és beszélgess vele ott először.
Ott már el is kérheted a tel. számát.
Ha beszélni nem mersz vele, írj majd neki sms-t.
Jó lenne ha tudnál egy vicces aranyos kis videót csinálni, amiben megvallod az érzéseid (persze diszkréten) és amit elküldesz neki email-ben.
Most egyenlőre ennyi jutott eszembe de gondolkozok.
A virág, csoki dolgot majd az első randin add inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!