Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy részegen olyannal szexeltél akivel nem kellett volna?
Utolsó előtti,érdekes sztori.
Csak az a baj,hogy ezek az emberek ha velem csinálták volna ezt ma már nem élnének,tuti rájuk küldtem volna a egyik brigádomat,hogy úgy mondjam,mindenki 130kg felett van,és bokszoló a srác.Azt is megbánta volna apuka meg a két csávó,hogy megszületett,az tuti,ma már egyik se élne.
Csodálom,hogy nem küldtél rájuk valakit.
Na igen. Vannak, akik ráküldenek másokra verőembereket és vannak a Férfiak...
27F
Miert ez ferfias volt, h tobben korbealltak?
Mondjuk en nem kuldtem volna, de hat na.
Igen,nem férfias,de az sem,hogy többen mentek rá,és,hogy a kiscsajt meg se kérdezték,hogy ugyan már jányom figyelj ide,miért b_sztál ezzel a pasival?Te is akartad?
De nem egyből rámentek,akkor ez oda vissza én is tudok ilyet pár formával megjelenni.
A sztori írója vagyok.
Nem akartam komolyabb balhét, azért nem küldtem rá senkit. Meg az amúgy se az én stílusom. Ha valakivel bajom van, azt elkapom egyedül, mikor nem számít rá és egy az egyben lenyomjuk, ha addig fajul. A tisztességes harcra nevelt apám, nem arra, hogy 4-en 5-en menjünk 1 emberre. Másnap, mikor barátaim megtudták, szét akarták ütni őket, de még az eset napján este hazautaztak.
Először annak küldtem el az üzenetet aki először kérte, hogy írjam le neki. A 10/10-es kommentelőhöz hasonló választ küldött vissza. ez volt rá a válaszom:
Hát köszi, de ez egy jó lecke volt nekem is, ezek után nem bújtam minden nővel ágyba, aki csak akart tőlem valamit, előtte inkább megismertem. A jelenjegi barátnőmet találtam alkalmasnak erre. Ha ez nem történt volna meg, akkor meg sem ismerem kedvesemet és még ma is csak prédára vadásznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!