Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel részegen flörtöltél, szexeltél, csókozlóztál másnap emlékeszel rá? FŐLEG FIÚKNAK SZÓL
van egy fiú akivel egy bulin "enyelegtünk" nem volt végülis semmi szex,mondta hogy csokoljam meg,de én nem tettem mert ő kapcsolatban él,fogdosott... táncoltunk együtt!
Mondta hogy nagyon szép vagyok,nagyon tetszem neki ...(de ezt már mondta más is! nem egózásból írtam!Kérlek ne értsetek félre,és ne cikizzetek)
Szerintetek másnap is emlékezett rám?
Amúgy baráti társaságunk az 1,de elég ritkán szoktunk találkozni..régebben is célozgatott hogy tetszem neki..
Mit gondolhatott vajon másnap? Vagy ezeket ami mondott komolyan gondolta? 16L
Szia! Habár én lány vagyok, de szerintem, ha nem is volt olyan részeg lehet, hogy komolyan gondolta. Bár nagyon sok esetben az ilyen idős fiúk csak a szexre mennek rá, de te ismered valamennyire szóval tudnod kell, hogy mennyire megbízható, szavahihető vagy esetleg nagyon szereti a kalandokat. (Habár van az a mondás is, hogy a részeg és a gyerek soha sem hazudik.)
Sok sikert!!! :)
Bocsi ha nyersen fogalmaztam vagy megbántottalak!
Köszi nektek! Írhattok még válaszokat!
Kedves utolsó,nagyon hasznos volt a válaszod,remélem tényleg komolyan gondolta ez a fiú,de úgysem lesz köztünk semmi mert kapcsolatban él..csak azért nagyon furdal a kíváncsiság hogy mégis mi van..
Igen komolyan gondolta, komolyan meg akart dönteni. Emlékezni meg valószínű emlékezni fog. Arra gondolhatott másnap, hogy remélhetőleg nem fog a nője fülébe jutni az eset, bár végülis úgyse történt semmi, szóval ki lehet magyarázni. Alapból ezek jutottak eszembe.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!