Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lányt mikor ölelhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt mikor ölelhetek meg? 15/f

Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk, most fogunk először. Milyen helyzetbe ölelhetem meg? mert az elég hülyén nézne ki, ha csak úgy megölelném, úgy, hogy nincs rá igazi ok.
2009. máj. 11. 23:29
 1/9 anonim válasza:
100%

búcsúzáskor mindenképpen. amúgy meg a lánytól függ..

esetleg átkarolhatod a vállát, derekát miközben sétáltok. és ebből ki lehet hozni egy ölelést is. :)

hajrá :D

2009. máj. 11. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Randiztok? Ha igen, akkor az épp elég indok. Szóval egyből lehet.
2009. máj. 11. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akkor is. :D
2009. máj. 11. 23:44
 4/9 A kérdező kommentje:
még nem találkoztunk. lehet ezt az első találkozásnál is? nem lesz az nyomulós? és a búcsúzásnál, hogy? Széttárom a kezem és ráborulok, aztán puszi, puszi? az olyan furának tünik.
2009. máj. 11. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
hát ahogy alakulnak majd a dolgok... ha jó benyomást keltesz neki, akkor nyugodtan
2009. máj. 12. 02:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Búcsúzáskor lehet puszit adni. Közben mindkét kezed tedd a vállára - és FINOMAN próbáld meg közelebb húzni.

Pont addig fogja engedni, amíg jól esik neki. Ha ez az ölelés lesz, akkor szintén finoman öleld meg. Ha erre ő is átkarol... az már az ölelkezés :-)

Ha valamelyik ponton megállna, és nem akar közelebb jönni, ne erőltesd: egy pillanatig tarthatod, utána engedd el. Legközelebb tovább fog engedni, ne félj :-)

2009. máj. 12. 02:46
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Az első talikor,kérdezd meg megölelheted e.Sztem így illik.Lány vagyok és tudom.
2009. máj. 12. 06:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem inkább ne kérdezd meg!

ha kérdezgeted az olyan furin jön ki...

csak csináld amit jónak látsz, és persze amíg neki is jó :D

2009. máj. 12. 16:16
 9/9 anonim válasza:

Szerintem igenis megkérdezheted!

Az első ranin mi is sétáltunk és megkérdezte,h megölelhet??...és persze azt mondtam, hogy igen...

ez már a lány döntése, hogy szertné vagy nem:)

2009. júl. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!