Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne csinálnom? 13/L
Figyelt kérdés
Nos, most jöttem össze egy sráccal 21.-én, aki nekem nagyon-nagyon tetszik, de nem vagyok belé szerelmes. De már ma akart egy szájra puszit. De én nekem még Ő az első, és én nem úgy gondolom, hogy már most ennyire el kéne siettetni. A legjobb haverjával jóban vagyok, aki beszélt vele arról, hogy ne siettesse el, mert én még ezt túlságosan is korainak tartom. Nem tudom, hogy mit kéne csinálnom. Nem akarok olyan lenni, mint egy másik korabeli barátnőm, akinek már volt 4-5 pasija, de nem is emlékszik rájuk. Én még félek attól, hogy milyen az első csók, mert az nagyon rosszul esne, hogyha csak azért szakítana velem, mert nem csókolóztunk. Én nagyon megszerettem Őt. :/ Szerintetek mit kéne, hogy csináljak? (Értelmes válaszokat lécci, ez nekem nagyon fontos!)
Félsz az első csóktól,vannak elveid, hogy nem kell elsietni, nem szeretnél hasonlítani arra a barátnődre, akinek már kb 5 pasija volt, de nem emlékszik rájuk, ugyanakkor nagyon megszeretted egy nap járás után a barátodat :) sok sikert mindenhez!
2011. nov. 22. 22:04
13/21 anonim válasza:
Szerintem se siesd el. 13 évesen a fiúk még elég éretlenek (a lányok is, de a fiúk még jobban) - majd kialakul benne is a helyes viselkedés.
Addig jól tetted, hogy megmondtad neki: te lassítani szeretnél. Ha ezt elfogadja, akkor rendben van - ha nem, akkor hagyd ott, mert akkor lesz ez még rosszabb is.
2011. nov. 23. 04:02
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. nov. 23. 16:50
15/21 anonim válasza:
Szerintem sem kell elsietni:) Mondd meg neki hogy neked ez így túl gyors. Remélhetőleg meg fogja érteni, ha meg nem akkor, hát legalább megtudtad hogy milyen is igazán.:)
13/L.
2011. nov. 23. 19:09
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :)
2011. nov. 23. 20:08
17/21 anonim válasza:
kicsit engedd közel magadhoz, egy szájra puszi max. annyit jelenthet, hogy szeret (ebben a korban inkább) vagy hogy újabb strigula leszel amit kétlek, feltéve ha valami hülye gyerek aki 12 évesen már két csajjal volt egyszerre (ezt kétlem)
2011. nov. 23. 22:42
18/21 anonim válasza:
Ha szereted és megbízol benne akkor egy idő után (pár randi)
már megengedheted neki a szájra puszit.... utána később jöhet a többi. De ezt te érzed hogy mit engedsz. De nem zárkózhatsz el örökké. Nem kell félni!!!! De ha lassítani akarsz akkor azt te mondjad neki ne más!!!
2011. nov. 24. 20:33
19/21 anonim válasza:
Jézusom egy szűz 13 éves lány aki még nem csókolózott! Ez komoly, ilyen nem létezik :D
Büszke vagyok rád, nem is kell odaadni az első csókod olyannak aki iránt nem érzel szerelmet. És az első csók az úgyis olyan lesz, hogy ő is akarja és te is akarod és egyszer csak paaafff *.* Nekem nagyon szép emlék az első... :) Mégsem jöttünk össze a sráccal.
2011. nov. 26. 15:30
20/21 anonim válasza:
Egy puszi vagy csók még belefér, de semmi több. Én férfi vagyok 31, de 13 évesen még nem csókolóztam lányokkal. A többivel még várj egy picit, és ismerjétek meg egymást jobban.(Nem testileg!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!