Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban hogy szólítsak le egy lányt?
Van egy lány aki nagyon de nagyon bejön,de hogy hogy szólítsam le azt nem tudom.Szünetben csomószor látom és mindig azon filózok,hogy így ismeretlenül mit mondjak neki...A szia!Hogy vagy? az jó lenne,de nem ismerjük egymást. És azután sem tudok mit mondani,mi szokott a közös téma lenni egy 15l és 17f közt?
Szerintem én is bejövök neki,mert 1x elkezdte bökdösni a vállam egyik felét miközben a másik felén volt és úgy tett mintha nem ő lett vna,de láttam.
Ha bejössz neki, akkor könnyű dolgod van.
odamész mellé. te is elkezded bökdösni a vállát. mint ő múltkor neked. tána meg mondassz valami visszeset. 'csak visszaadtam a múltkorit. vagy valami hasonló.' :)
Utána meg már találtok közös témát. Megkréded, hogy milyen órája lesz.. elmondod a véleményed arról a tantárgyról/a ki tanítja.. stb. :)
15/L
szivesen. :)
volt valami a lánnyal? érdekelnek a fejlemények. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!