Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet oda menni egy lányhoz és mit mondjak neki?
hogy hogy menj oda hozzá? a lábaiddal.
hogy mikor? amikor meglátod.
hogy mit mondj neki? azt, hogy nagyon tetszik neked és szeretnél vele megismerkedni. Bár azért ne rohand le egyből szal elég az utóbbi.. de ahogy te jónak látod. A legtöbb lány szereti, ha körülötte legyeskednek és udvarolnak neki, szóval ne legyél te is "félénk" ahogy manapság a legtöbb pasi, elvégre úgy romantikus, ha a fiú hódítja meg a lányt:)
Én is ebben a cipőben járok.
Jóképű vagyok, sokat dumálok (nem hülyeségeket :)), van ízlésem, meg nagy arcom, de ha csajok közelébe kerülök...nem azt mondanám, hogy lefagyok, hanem, hogy furcsa érzés fog el. :)
Valahogy le kell küzdenünk ezt a gátlást... :)
Egyetértek a kollégával.
Bár én nem vok olyan beszédes, de ha kell éppen nem probléma, de egyszerűen nem tudom, hogy menjek oda a lányhoz és mit mondjak neki h ne nézzen hülyének és ne küldjön el a francba.
ok
Tetszenek az ötletek, de ha felveszem msn-re az nem jön le úgy neki mintha nyomulnék, vagy csak én gondolom így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!