Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik országba érdemes kimenni csajozás, bulizás szempontjából? 17/F
Oroszok, belaruszok. A magyar nők tényleg szépek, de főleg itt Magyarországon katasztrofálisak, még a legjobb a helyzet Budapesten, de minél kisebb településre mész annál inkább pénzéhes ribikké válnak.
Sokszor nem hiszem el, ha külföldön vagyok, hogy milyen önfeledten tudnak örülni a tekintetemnek, mosolygó szemekkel néznek vissza, beszélgetnek, ismerkednek, örülnek a kezdeményezésnek. Itt Magyarországon meg, ha rájuknézel befeszítik az arcukat, merednek előre, vagy szinte rádvetődnek, és foggal körömmel meg akarnak szerezni, ha kinéztek maguknak, főleg vidéken. Az országban még Budapest az, ami elmegy, felszabadultabb, de annál is sokkal jobb szinte bármelyik európai ország, de főleg a keletiek.
Amszterdam!
Puncik, partyk, drogok...
Mi kell még?
Ausztriában (ha jól nézel ki) a csajok mennek oda hozzád, hogy kimész-e velük.
Amúgy minden nő pénzéhes, tök mindegy, hogy hol vagy.
lengyel csajokat ajánlom...tapasztalat..felszabadult,kulturális,barátságos csajok..nekem bevált :P
:D
Minden országban vannak szép, és kevésbé szép lányok!
Bárhol lehet bulizni, csak a cigányok távol legyenek,
Olyan helyre menj bulizni, ahol nincsenek cigányok.!
nem értem, miért nulláztátok le a
"a cigány csajoknál nincs jobb"
választ?
Állati szépek tudnak lenni a cigánylányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!