Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a csajozás?
17/F Túlzás, hogy nem megy. Nem is nagyon próbálozom. Úgy érzem engem senki nem venne komolyan, nem kellek senkinek. Alacsonyabb is vagyok, és elég baba arcom van. A korombeli csajok az idősebbekre buknak, a 14 éves csajok pedig még olyan fiatalok. Azt hiszem még el kell tellnie pár évnek, míg komolyan vesznek.
Ha véletlenül összeismerkedek egy csajjal egy társaságban, az se az én magabiztosságomnak és kezdeményezésemnek köszönhető. De ha már alakulgat, akkor is próbálok görcsösen bizonyítani, nem tudok mit kérdezni tőle, és szerintem unalmas is vagyok. (amúgy a baráti körömben bírnak, laza meg vicces vagyok, de a csajozás terén minden megváltozik)
nem szereték képet küldeni, gáz lenne ismerőssel összefutni. bocsi, és köszi a normális válaszokat :)
inkább a 2. bekezdés aggaszt...
Pedig próbálkozni kell... Adni kell egy a dolgoknak, semmi sem megy magától.
Egy kis önbizalom, egy kis magabiztosság... :)
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de kapcsolatok terén én sem állok valami fényesen... Szóval, már ketten vagyunk.
17/L
Adni kell egy esélyt a dolgoknak.
Ezt akartam írni, csak kimaradt h "esélyt"
Hovavalósi vagy?
Csak mert szerintem az nem biztos, hogy hátrány ha babaarcod van:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!