Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem megy a csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a csajozás?

Figyelt kérdés

17/F Túlzás, hogy nem megy. Nem is nagyon próbálozom. Úgy érzem engem senki nem venne komolyan, nem kellek senkinek. Alacsonyabb is vagyok, és elég baba arcom van. A korombeli csajok az idősebbekre buknak, a 14 éves csajok pedig még olyan fiatalok. Azt hiszem még el kell tellnie pár évnek, míg komolyan vesznek.

Ha véletlenül összeismerkedek egy csajjal egy társaságban, az se az én magabiztosságomnak és kezdeményezésemnek köszönhető. De ha már alakulgat, akkor is próbálok görcsösen bizonyítani, nem tudok mit kérdezni tőle, és szerintem unalmas is vagyok. (amúgy a baráti körömben bírnak, laza meg vicces vagyok, de a csajozás terén minden megváltozik)

2011. nov. 19. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor ajánlom, hogy kezdj 15-16 évesekkel. Ők még a babaarcú kis "cuki" pasikat szeretik. De ha gondolod küldj privibe képet és megmondom kb mennyinek nézel ki és a véleményem, stb. :)
2011. nov. 19. 17:28
 2/9 anonim válasza:
hmmm..küldj már magadról egy képet én szeretem a babaarcú pasikat!
2011. nov. 19. 17:31
 3/9 A kérdező kommentje:

nem szereték képet küldeni, gáz lenne ismerőssel összefutni. bocsi, és köszi a normális válaszokat :)

inkább a 2. bekezdés aggaszt...

2011. nov. 19. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vok: Akkor vegyél magadon erőt és próbálj meg lazább lenni. Vagy akkor a haveri körben ismerkedj a csajokkal, előbb utóbb felóldódsz.
2011. nov. 19. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Pedig próbálkozni kell... Adni kell egy a dolgoknak, semmi sem megy magától.

Egy kis önbizalom, egy kis magabiztosság... :)

Tudom, hogy ez nem vigasztal, de kapcsolatok terén én sem állok valami fényesen... Szóval, már ketten vagyunk.

17/L

2011. nov. 19. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Adni kell egy esélyt a dolgoknak.

Ezt akartam írni, csak kimaradt h "esélyt"

2011. nov. 19. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
szólj a barátaidnak hogy mutassanak be a barátnőiknek ha velük jóban leszel akkor ők bemutatnak barátnőiknek.ha egy lány mutat be egy fiut a lánynak abban mindig jobban biznak a lányok általában
2011. nov. 20. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Hovavalósi vagy?

Csak mert szerintem az nem biztos, hogy hátrány ha babaarcod van:)

16/L

2011. dec. 6. 21:12
 9/9 anonim válasza:
Telefon szexelj
2011. dec. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!