Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lentebb kifejtett paraméterekkel van értelme ismerkedni? :D 17/F
Én pasiszemmel nézlek azt mondom, hogy változtass néhány téren ahol lehet...
a cicákat én is szeretem de nem röhögtetem ki magam nyiltan :)
Amúgy ez szép és jó de mi alapján nézel le nálad kevésbé intelligenseket? Amikor nekik több eszük van hiszen ők nem itt akarnak ismerkedni!!! Itt ostobaság és most lenézlek.
Jah és volt már barátnőd? gondolom nem. de nem is itt fogod megszerezni az elsőt! és ez a cicás dolog elég fura :D
Nagyon szépen fogalmazol (csak az a "nem adom" nem kéne bele) de:
Ha valóban intelligens vagy, akkor beláthatod, hogy itt nincs sok esélyed megismerni álmaid nőjét, és inkább élőben éri meg ismerkedni. Az optimizmusodról pedig annyit, hogy ha tényleg ilyen derűlátó vagy, miért adtad fel a normális szocializálódást, a morálisan elfogadott ismerkedést, és írtál ide egy ilyen kérdést? Csak kíváncsivá tettél...
metálon kívül minden? ej-ej.
NEM
Köszönök minden választ, mindegyiken elgondolkodtam valamennyire, szóval nem írtatok hiába!;) Sőt, minedenkinek egyedileg válaszolok!
1. válaszoló - "néhány téren ahol lehet"?! Ezzel burkoltan arra akarsz célozni, hogy mindenhol? Más szóval, legyek egy kicsit tökösebb legény? Ami a macskákat illeti, abszolút igazad van, de már rég eldöntöttem, hogy miért röhöghetnek ki, miért nem, és ez az utóbbi kategóriába került. (Nem mintha a tökösebb legényben - ha arra gondoltál - ne lenne igazad)
2. válaszoló - Ad 1. - Nem lenézem, hanem HAJLAMOS vagyok lenézni a kevésbé okosakat, ami azt jelenti, hogy akaratlagosan tudom befolyásolni(szoktam is, igyekszem NEM lenézni senkit)!
Ad 2. - Te nézel le engem? Aki HAJLAMOS vagyok lenézni embereket igen, de azokat, akikkel beszéltem/találkoztam. Te pedig, miután elolvastál egy anonim oldalon egy anonim kérdést, kijelented, tört magyarsággal("Itt ostobaság és most lenézlek."), hogy lenézel?!
Ad 3. - Pedig volt barátnőm, több, mint egy évig, sőt, agyvérzést is kapott, és utána 2 hónappal váltunk el. Te szeretted volna úgy a barátnődet, hogy félig kopasz, nem képes összefüggő összetett mondatokat alkotni, és bottal kell járnia? Igen, elismerem, 1,5 hónap után otthagytam, de egy hónapig ugyanúgy szerettem, mint annak előtte! Szóval óvatosan vádaskodj, nem tudhatod, miket tépsz fel!
3. válaszoló - Teljesen jogos, a "nem adom" valóban nem ideillő, de én már csak ilyen spontán gyerek vagyok!:D Illetve rajtad tényleg látszik, hoyg gondolkoztál is mielőtt pötyögtél. Nos a fentebb említett affér óta több, mint egy év telt el. Ami miatt itt próbálkozom, az az, hogy a falat tudnám kaparni egy barátnőért. Namármost, tudom, hoyg ez nem jó, csak kapkodáshoz vezet. Viszont valahol le kell vezetni a dolgot, ezért elfojtás helyett, inkább bemutatok magamnak és azt mondom:"Barátnőt akarsz? Nesze! Olyan abszurd dolgokkal is megpróbálkozok a kedvedért, hogy a füled is kettéáll(ami pedig amúgy is ilyen:D)!" Szóval én sem veszem ezt teljesen komolyan, de ha összejön akkor meg jó, nem? Ha meg nem, nyertem tapasztalatot. Remélem sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat!;)
Ui.: Az optimista nem egyenlő a derűlátóval! Én nem jót várok, hanem a jó oldalát nézem annak, ami van!
4. válaszoló - Igen, szerénységem büszkeségem!:P Egyébként nem vagyok boldog, nem értem teljesen a rosszindulatodat.
5. válaszoló - Trollgyanús, de azért kösz!;)
6. válaszoló - Köszönöm, maximálisan egyetértek veled, csak hát ugye ez sajnos nem a többség véleménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!