Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába növelem az önbizalmamat kínkeservesen, még sem
látszódik fejlődés nők terén, miért?
Figyelt kérdés
Próbálok eljutni arra a pontra hogy nem látom magam rondának, már elég sokat fejlődtem. Úgy érzem nem vagyok olyan rossz pasi, és belsőleg is sok pozitív visszajelzést kapok. Persze vannak hiányosságaim, de úgy érzem ennyi megengedett, mert én is elfogadom mások hibáit. Még is nem érzem azt hogy közelednének a lányok, tudom nekem kell odamenni, ez még nem megy zökkenő mentesen de azért beszélgettem már lányokkal, még sem érzem azt hogy fel kelteném az érdeklődésüket. Mennyire kell magabiztosnak lennie valakinek hogy esélye legyen a lányoknál? Már mint nagyon bunkó sose fogok tudni lenni és tudom hogy nem én vagyok a legjobb és nem tudom azt sugározni hogy nálam nincs jobb, de azt próbálom elérni hogy nem tartom magam értéktelennek.
Röviden arra akarok kilyukadni hogy mennyire kell magabiztosnak lennie egy pasinak?
Nem akarom kigyúrni magam, ha emiatt nem lesz csajom hát az az én hülyeségem, de nekem nem jön be ez a kondi teremben rohadás, nincs időm suli mellett ilyenre amúgy se. Amúgy sportolni nem utálok, csak ritkán van rá időm.
2011. nov. 20. 15:11
12/14 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj sokat ezen a témán. A magabiztosságot a csajok látják, minden csak fellépés kérdése. Annyira kell magabiztosnak lenned, hogy elhidd magadról, hogy elég jó vagy. Nem kell azt hinned magadról, hogy tökéletes vagy, csak annyit hogy ne utáld magad, ha belenézel a tükörbe, akkor ne a rosszat hanem a jót lásd. Ha ez meg van és nem parázol hogy nincs senkid, szerintem fogsz találni vallakit!;)
2011. nov. 20. 15:20
13/14 anonim válasza:
Hidd el, sok lány vágyik arra, hogy találjon egy olyan embert,aki nem bunkó,nem ér az egekig az egója és elfogadja őt, a hibáival együtt.Ráadásul,ha nem tartod magad rondának és belsőleg is pozitív visszajelzéseket kapsz, akkor nincs mitől félned. :) Csak mutasd ki,hogy jól érzed magad a bőrödben,és menny oda bátran a lányokhoz,nincsen vesztenivalód. :) Sportolásnak meg a legjobb,ha elmész kocogni,én is ezt szoktam csinálni.Sok lány szokott futni, akár ki is hívhatsz valakit egy verseny futásra :P :)
2011. nov. 20. 15:21
14/14 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs ilyenre időm, ahhoz el kell mennem egy olyan helyre ahol futni is szoktak pl Margit sziget az meg hatalmas kitérő, főleg hogy reggeltől késő délutánig suli majd kb este érek haza, hétvégén meg szülőknél vagyok távol. És akkor még nem is tanultam, a maradék szabadidőmet inkább töltöm barátokkal vagy olyan programmal ami vonz is. Tudom hogy ez egy hülye hozzáállás de valahogy elvárom azt hogy így elfogadjanak a nők. Nem csak akkor ha úgy nézek ki mint Brad Pitt, 1 millió a havi fizetésem Mercivel járok és még a zoknim is Armani....De ennek függvényében nem várok sokat el a nőktől csak egy kölcsönös vonzalmat, és valamilyen szintű megértés a másikkal szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!