Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába növelem az önbizalmamat kínkeservesen, még sem látszódik fejlődés nők terén, miért?
Próbálok eljutni arra a pontra hogy nem látom magam rondának, már elég sokat fejlődtem. Úgy érzem nem vagyok olyan rossz pasi, és belsőleg is sok pozitív visszajelzést kapok. Persze vannak hiányosságaim, de úgy érzem ennyi megengedett, mert én is elfogadom mások hibáit. Még is nem érzem azt hogy közelednének a lányok, tudom nekem kell odamenni, ez még nem megy zökkenő mentesen de azért beszélgettem már lányokkal, még sem érzem azt hogy fel kelteném az érdeklődésüket. Mennyire kell magabiztosnak lennie valakinek hogy esélye legyen a lányoknál? Már mint nagyon bunkó sose fogok tudni lenni és tudom hogy nem én vagyok a legjobb és nem tudom azt sugározni hogy nálam nincs jobb, de azt próbálom elérni hogy nem tartom magam értéktelennek.
Röviden arra akarok kilyukadni hogy mennyire kell magabiztosnak lennie egy pasinak?
21/f
túl sokat zagyválsz és tökölsz a hülyeségen
nincs olyan hogy magabiztosság mérő
annyira hogy egy lány tudja mit akarsz és ne makogjál elötte, ne folyjon a verejték a homlokodon és ne kukulj meg. annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!