Honfoglalón miért ilyen kínkeservesen nehéz JEP-et gyűjteni?
Régebben valamivel könnyebb volt mert többet adott (vagy vont le) az illetőtől mint most.
Ugye a nagyobb JEP-ek eléréséhez sok pont kell (nekem az a nagy kék a célom:)) nekem van jelenleg 5270 JEP-em.
De hogy a búbánatba lehet pl 6800-at összegyűjteni úgy hogy ha nagyon jól teljesítek IS csak kb +16-ot ad? vagy +3....+10....-5 stb...tehát ilyen kis számokat.
Ezért van akkor olyan sok játékos akinek van pl 5ezer játéka és még kb 5978 jep-e?
Most nem azt mondom hogy én vagyok a béna, meg nem tudok semmit, de már rengetegszer volt olyan hogy letöröltem mind2 játékost a térképről viszonylag tényleg jó eredménnyel erre hozzám vág kb +7 JEP-et....
A régebbinél valamivel könnyebb volt nem?
Ti hogy vagytok a JEP-pel?
A JEP számítása
Kezdetben minden játékosnak 5000 a JEP-je. A játék végén a játékosok JEP változását az alábbiak alapján számoljuk:
- a játékos eredményessége: az utolsó 100 játékban elért helyezésed 1000-re szorozva az alábbiak szerint:
1. helyezés értéke: 1%
2. helyezés értéke: 0.5%
3. helyezés értéke: 0%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!