Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, bejön nektek a korukná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bejön nektek a koruknál érettebb, okos, humoros fiúk?

Figyelt kérdés

Olyan fiúk akik ha úgy van akkor tudnak nagyon komolyak is lenni, meg tudják a problémákat oldani erőszak nélkül is vagy legalábbis megpróbálják, de ha meg éppen a helyzet úgy adja akkor meg nagyon hülyén is tudnak viselkedni,

16/f

2011. nov. 19. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
miért kell mindent megkérdezni?
2011. nov. 19. 16:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha ilyen a személyisége, az teljesen oké. Ha még helyes is mellé (emiatt tuti le fognak szólni páran, de legyen), akkor perfekt! :)

17/L

2011. nov. 19. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
A lányoknak a jóképű és gazdag fiúk jönnek be. Nincs kivétel. Tehát amit írtál, az egyáltalán nem számít nekik.
2011. nov. 19. 16:19
 14/19 anonim ***** válasza:
kedves kérdező én is így tapasztalom, csendes átlag srác vagyok, van egykét barátom akikkel eljárogatunk errearra, sokat sportolok, bicajolás a mindenem (najó azé nem :)), de ha azt mondom egy lánynak jöjjön már el velem sétálni bicajolni, nem jön, egyedül járkálok, mert a barátaimmal nem találkozunk gyakran, unom hogy nincs bnőm és mindenki elhajt de nem érdekel, majd lesz vmi 18f
2011. nov. 19. 16:36
 15/19 szamóca.. ***** válasza:

az a baj, hogy az esetek 99%-ban, aki ennyire hangoztatja hogy "úh én vagyok a normális meg jóarc, ti mega hülyék mert én nem cigizek nem iszok" az általában nem csak hoyg nem cigizik és nem iszik, de egészen pontosan semmit nem csinál. azt ugyanis - tapasztalataim szerint legalábbis - senki nem nézi le aki elmegy bulizni, jól érzi magát, él társasági életet és gy egyáltalán él, de nem rúg be és nem cigizik. azzal semmi baj.

de ha a jófejség meg humor annyiban fullad ki hogy tudsz röhögcsélni a suliban a többiekkel, az erőszak nélküliség meg abban hogy félrenézela problémák felett és odatartod a másik orcád is... hát ne is várj nagy sikerekre.

2011. nov. 19. 16:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Jesszus, nekem pontosan az ilyen fiúk a gyengéim, (persze ha a "hülye" jelző itt pozitívumként értendő. Fú, és imádom a srácokon a szemüveget is. *_* L/16
2011. nov. 19. 16:41
 17/19 anonim ***** válasza:
OFF. Miért hiszi minden tini hogy érettebb a koránál?
2011. nov. 19. 16:46
 18/19 szamóca.. ***** válasza:

#17: ugyanabból a nagyon elterjedt de igen idióta ideológiából születhetett ez is, mi szerint mindig éppen a kérdés feltevője/a válasz adója a kivétel minden rossz tulajdonság alól. Itt senki sem iszik, senki sem buta, sem felszínes, ellenben mindenki piros színű karburátor.

mert mi mind tökéletesek vagyunk, csak ti ezt nem tudjátok.

2011. nov. 19. 16:50
 19/19 anonim ***** válasza:
hát persze!!!!!!!!!4 20L
2011. nov. 19. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!