Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, bejön nektek a korukná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bejön nektek a koruknál érettebb, okos, humoros fiúk?

Figyelt kérdés

Olyan fiúk akik ha úgy van akkor tudnak nagyon komolyak is lenni, meg tudják a problémákat oldani erőszak nélkül is vagy legalábbis megpróbálják, de ha meg éppen a helyzet úgy adja akkor meg nagyon hülyén is tudnak viselkedni,

16/f

2011. nov. 19. 15:35
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
leginkább ez jön be egy lánynak;))
2011. nov. 19. 15:36
 2/19 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert a környezetemben nagyon nem ezt tapasztalom :S
2011. nov. 19. 15:37
 3/19 anonim ***** válasza:

Persze, kizárólag az ilyen férfiak érdekelnek.

23/N

2011. nov. 19. 15:37
 4/19 szamóca.. ***** válasza:

azért nem ezt tapasztalod, mert ez csak egy momentum a fiú személyiségéből.

ettől még lehet fogyi, idióta, szerencsétlen, akármi.

2011. nov. 19. 15:41
 5/19 anonim ***** válasza:
Én is az ilyesmi típusú fiúkat szeretem. Ha valaki nagyon hülye akkor nem tudom elképzelni kapcsolatban társnak ha valaki meg túl komoly elsavanyít. A kettő keverékére van szükségem. De ez lányban is ugyanígy van szerintem. Szerinted kérdező?
 6/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a külsődben keresném a hibát...
 7/19 A kérdező kommentje:
eddig azt tapasztaltam csak és kizárólag hogy a kortársaim egyböl lenézik azt aki nem issza magát le a sárga földig meg nem szív el 2-3 doboz cigit meg nem jár márkás cuccokban, ha meg még szemüveges is mellé ugy mint énis akkor meg már észre se akarják venni hogy ottvan, alkalmanként énis iszok 1-1 sört a barátaimmal, énis dohányzok de nem napi 2-3 dobozt szívok el, ezt magyarázza el nekem valaki hogy miért van egy vagy mitől van ez hogy egyböl lenézik a másikat
2011. nov. 19. 15:43
 8/19 anonim ***** válasza:

Figyu, lehet, hogy te ezt gondolod, de kérdés:

"koruknál érettebb, okos"="meg tudják oldani a problémákat erőszak nélkül, vagy legalábbis megpróbálják"=külvilág számára egy besz@ri nyuszinak látszó ember

"humoros"="nagyon hülyén viselkedik"=külvilág számára idétlen, egyáltalán nem komoly, intelligens ember

Szóval lehet, hogy az önképed fals, inkább kérdezz rá másoktól, hogy ők milyennek látnak,és akkor megtudod, hogy pontosan miért is nem jösz be nekik.

2011. nov. 19. 15:45
 9/19 A kérdező kommentje:
nem járok koszos szakadt ruhákban, rendszeresen tisztálkodok, nem hordok magamon egy DM-nyi dezodort és mégis lenéznek, semmibe vesznek
2011. nov. 19. 15:45
 10/19 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért a korodbeli lányokat is lenézik, ha nem bulizik, iszik, pasizik orrba-szájba...

Mert ebben a korosztályban kevés érett gondolkodású fiatal van, a többség azt hiszi, hogy attól lesz menő és "felnőtt", ha iszik, cigizik, stb...

A te korodban nehéz az ismerkedés, én is ugyanezt tapasztaltam, de te jársz jobban hosszútávon, ha nem adod fel a személyiségedet, és nem olvadsz be a tömegbe.

2011. nov. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!