Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak hány évesen lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak hány évesen lesz érettebb a gondolkodásuk?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 15:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
ez emberfüggö... ismerek olyan 17 évest aki már gyereket tervez kb meg házasságot, meg olyat is aki huszonhét éves és még mindig bulizik és esze ágában sincs hosszu kapcsolatba belemenni
2011. máj. 19. 15:37
 2/22 anonim ***** válasza:
71%

Ez erősen egyénfüggő. És konkrétan ismerek olyan 28 éves "férfit" (laboratóriumban dolgozik az illető állítólag), akiről egy 8 éves toporzékoló nyalókavesztett kisgyerek jutna eszedbe (szokásai,beszédmódja stb.). Röviden, olyan seggostoba mint egy napon felejtett samottégla.

Átlagban azonban az utolsó néhány egyetemi év alatt megkomolyodik a férfiak gondolkodása.

2011. máj. 19. 15:37
 3/22 A kérdező kommentje:
akkor az átlag
2011. máj. 19. 15:39
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Én így diploma után is egy állat vagyok :)
2011. máj. 19. 15:40
 5/22 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek, hogy emberfüggő, de általában 18-20 között azért sok fiúnak megjön az esze. Főleg a középsuli után, amikor kiderül, hogy a macsó nem macsó, az okos talán nem okos, és a szótlan lesz a legjobb fej...
2011. máj. 19. 15:41
 6/22 anonim ***** válasza:

tapasztalat: 30 !!! alább nemis érdemes próbálkozni.. szomorú igazság, de ha komoly dolgokra vágyik az ember akkor 30 fölött kell keresni.

persze nem ha 14 éves vagy :D

2011. máj. 19. 15:42
 7/22 anonim ***** válasza:
61%

Körülbelül 22-25 körülre tenném azt az időszakot, amikor kapcsolati téren, érzelmileg és szellemileg is beérik egy átlag srác. Persze vannak kivételek :) Sok dolgot komolyabban kezelek mint a kortársaim. Szerintem valahol a munkakeresés ideje alatt jönnek rá az emberek arra, hogy az élet nem habostorta :)

24f

2011. máj. 19. 16:08
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem ártana tudni, hogy mire gondol a kérdező...
2011. máj. 19. 16:30
 9/22 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat aki már 17 évesen éretten gondolkodik, meg olyat is, aki 46 évesen nem tudja, normálisan és éretten kezelni a dolgokat. Átlagban viszont sztem középiskola vége felé és egyetem körül nő be a fejük lágya.
2011. máj. 19. 16:58
 10/22 anonim ***** válasza:
változó, ezer mindentől függ. nálam 22,5 évesen jött az áttörés :D
2011. máj. 19. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!